Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Tapahtuma: J-SP Tarpojatapahtuma Volyymi
Ajankohta: 08.11.2019 - 10.11.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 02.11.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Kuopio
Tapahtuman tyyppi: Koulutustoiminta
Ikäkausi:
Kuvaus:

Volyymi - tarpojien oma tapahtuma

Marraskuussa 8.-10.11. Kuopiosta tulee tarpojien valtakuntaa kun 150 osallistujaa ja luotsia nostavat Volyymin seuraavalle tasolle. Tapahtuma järjestetään Haapaniemen koululla Kuopiossa, jonne on helppo tulla niin julkisilla kuin kimppakyydeilläkin. Luvassa on erilaisia työpajoja ja paljon uutta ja kivaa!

Tapahtuman aikana luotseille järjestetään erityinen luotsiparkki, jossa tarjolla niin Volyymia ja ideoita luotsaukseen kuin rentoutumistakin.

Tapahtuman hinta on 39€

Luotsien osallistumismaksu on 20€

HUOM! Vain huoltaja tai muu täysi-ikäinen henkilö voi ilmoittaa alaikäisen partiolaisen tapahtumaan.


Tietoa tapahtumasta:


Ilmoittautuminen on käynnissä 30.8. - 20.10. Ilmoittautumisen voi perua 20.10. asti maksutta, jonka jälkeen siitä tulee sitova eikä sitä voi perua tai siirtää toiselle henkilölle. Tapahtuma noudattaa Järvi-Suomen Partiolaisten ilmoittautumis- ja perumisohjetta. Mikäli osallistuja kiusaa toisia, käyttäytyy uhkaavasti/aggressiivisesti muita kohtaan tai esiintyy tapahtumassa päihtyneenä, otetaan kotiväkeen yhteyttä ja heidän on järjestettävä osallistujan kotimatka välittömästi. Tällaisissa tapauksissa osallistumismaksua ei palauteta. Laskut lähetetään keskitetysti lippukunnille ilmoittautumisen loputtua.

Tarpojien ohjelma koostuu lauantaina erilaisista työpajoista, joihin osallistutaan noin 30 osallistujan ryhmissä (selviävät tapahtuman alkaessa). Tarpojien on mahdollista toivoa max. kolmea henkilöä kanssaan samaan työpajaan ja toiveet pyritään ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon.

Tapahtuma alkaa perjantaina 8.11. liukuvasti klo 18 alkaen. Jos tiedät jo monelta olet saapumassa, kerrothan siitä lisätiedoissa. Pyydämme suosimaan julkista liikennettä tai tarvittaessa kimppakyytejä. Tapahtumapaikkana on Haapaniemen koulu, johon on rautatieasemalta matkaa 2,2km ja linja-autoasemalta 2,9km. Kulkemista suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon, että samoajille ja vaeltajille suunnattu Votomaraton järjestetään samaan aikaan samassa paikassa (Volyymiin osallistuvilla tarpojilla ei ole pakko olla luotsia mukana tapahtuman aikana, mutta suosittelemme saattajia ainakin matkalle).

Tapahtuma loppuu sunnuntaina 10.11. noin klo 11, jonka jälkeen tarpojat voivat käydä luotsien johdolla omakustanteisella lounaalla (tapahtuman puolesta ei siis tarjota lounasta enää sunnuntaina). Järvi-Suomen Partiolaisten syyskokous järjestetään Siilinjärvellä Kunnonpaikassa sunnuntaina klo 12 ja yritämme sopia yhteiskyytejä kokoukseen siihen haluaville. Tarpojien on halutessaan mahdollista ostaa paikanpäältä Kunnonpaikan kylpyläliput kokouksen ajaksi.

Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.