Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Tervaksentekijät ry
Tapahtuma: SIRKDYFOREE
Ajankohta: 01.11.2019 klo 18:00 - 03.11.2019 klo 14:00
Ilmoittautuminen päättyy: 25.10.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Pajaniemi, Lempäälä
Tapahtuman tyyppi: Retki (1-2 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus: Sirkus ja seikkailu kutsuu - mahtava
SIRKDYFOREE 
eli Metsäsirkus -syysretki Pajaniemessä marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna 
Tule mukaan! 

Pääset tutustumaan helppoihin sirkustemppuihin, askartelemaan viirinauhoja, nauttimaan retkielämästä, partioleikeistä ja -perinteistä sekä syksyisestä luonnosta. Tutustut toivottavasti entistä paremmin lippukunnan johtajistoon, lisäät tietämystäsi partiolippukunnan toiminnasta ja saat uusia partioystäviä. Illalla esiintymisvuorossa ovat aikuiset... 

Isommat saapuvat retkelle jo perjantaina klo 18:00 ja 1.-4.-luokkalaiset lauantaina aamulla. Vanhempien toivotaan saapuvat retkelle sunnuntaina klo 12:30, jolloin pääsette nauttimaan reippaat ulkoilmakahvit (oma retkimuki mukaan!) ja auttamaan retken jälkitöissä. Retki päättyy klo 14:00.Retki järjestetään Pajaniemessä (Savontie 394, 37560 Lempäälä) 1.-3.11.2019. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.10.2019 mennessä. Mukaan lähtevän huoltajan on myös ilmoitettava itsensä Kuksan kautta omana ilmoittautumisena.

Ei-partiolaisen sisaruksen tai Kuksaan merkitsemättömän huoltajan ilmoittaminen tapahtumaan:
1. Kirjaudu ulos Kuksasta tai käytä kokonaan eri laitetta.
2. Avaa sama ilmoittautumislinkki ja valitse toinen kohta "Jos et ole partiolainen, täytä hakemus tästä."
3. Syötä lomakkeelle henkilön tiedot. Lomakkeelle ei pidä syöttää sellaista sähköpostiosoitetta, joka on jo Kuksassa jonkun tiedoissa. Jos henkilöllä ei ole omaa sähköpostiosoitetta, syötä siihen esimerkiksi välilyönti. Jos henkilöllä ei ole omaa puhelinnumeroa, syötä siihen esimerkiksi nollia.
4. Jos ilmoitat Kuksaan merkitsemätöntä huoltajaa tapahtumaan, kerro lisätiedoissa, saako hänet lisätä Kuksassa lapsen huoltajaksi.

Kulku omilla / kimppakyydeillä. 
Henkilökohtaista avustajaa tarvitsevalla tulee olla oma aikuinen mukana.

Retki sisältyy kausimaksuun. Yksittäisenä tapahtumana retken hinta on 25€. Valitsemalla ilmoittauessa "ei kausimaksua maksettuna" saat laskun tapahtumasta sähköpostiin. Lisätietoja retkestä saat omalta johtajalta tai retkenjohtaja Terhi Ruutiselta (0443221040 terhi.ruutinen@gmail.com).

TERVETULOA!


Liitteet: