Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Tammero ry
Tapahtuma: LYSTI - Sudenpentutapahtuma (tammeroiden ilmoittautuminen)
Ajankohta: 09.11.2019 - 09.11.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 20.10.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Ylöjärvi
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Tapahtumat
Ikäkausi:
Kuvaus:

Lysti -sudenpentutapahtuma

Syksy on taas saapunutja sehän tarkoittaa sitä, että sudenpennuilla olisi mahdollisuus osallistuaHämeen Partiopiirin sudenpentutapahtumaan! Sudenpentujen oma syystapahtuma onhauska ja toiminnallinen kokopäivän retki, jossa pentueet ratkovat rasteillavisaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse oppimalla. Tapahtumassa kuljetaan merkittyäreittiä pienissä ryhmissä, pentueissa, ja jokaisella pentueella on mukanasaattaja.

Tänä vuonna HämeenPartiopiirin syksyn sudenpentutapahtuma järjestetään Ylöjärvellä lauantaina 9.11.2019.Matkat kuljemme kimppakyydeillä. Tapahtuma maksaa 10 – 15 € riippuenlippukuntamme osallistujamäärästä. Teettehänsitovan ilmoittautumisenne oheisenlinkin kautta 20.10. mennessä, sillä Jälki-ilmoittautuminen piirin tapahtumaan ei ole mahdollista.

Tammeron sudenpentujenosallistumista piirin Lysti-sudenpentutapahtumaan koordinoi Freja Harjunheimo (freja.harjunheimo@hotmail.com).Koska Lystin kanssa samalle viikonlopulle ajoittuu myös monta muuta Tammeronjohtajia työllistävää partiotapahtumaa, edellyttää tammeroidenosallistuminen sitä, että saamme Frejan kaveriksi lisää saattajia sudenpentujenläheisistä.

Mikäli ilmoittautumisenpäättymiseen mennessä tiedossamme on tarpeeksi saattajia, onnistuu tammeroidenosallistuminen ja voimme aloittaa huisin siistin tapahtuman jännittämisen! Päiväntarkempi aikataulu, tapahtumapaikka, ja hinta maksuohjeineen tarkentuvat samoinlokakuun lopussa, ja näistä lähetetään tiedot osallistujille.

Saattajan tehtävänä onkulkea pentueen mukana rastiradalla, huolehtia aikataulussa pysymisestä, sekä ruoka-ja vessatauoista. Lisäksi saattaja avustaa tarvittaessa rastien toiminnoissa esimerkiksihuolehtimalla, että kaikki pentueesta saavat osallistua rastin tekemiseen, tailukemalla rastiohjeita ääneen pentueelle. Jokaisella rastilla kerrotaansaattajan roolista tarkemmin rastille ilmoittauduttaessa. Saattajat saavatohjeita myös etukäteen tapahtuman järjestäjältä, ja Frejan kanssa sovitaan tammeroidenyhteisitä aikatauluista sekä mm. lippukunnalta tulevien yhteisten varusteidenjakamisesta.

Mikäli siis pääsisit Lysti-sudenpentutapahtumaansaattajaksi, otathan mahdollisimman pian yhteyttä Frejaan! Häneen saa myös ollayhteydessä, mikäli jokin saattajan pestissä tai tapahtumassa muuten mietityttää.Lisäksi tapahtumaa koskeviin kysymyksiin osaavat vastata myös sudenpentujenomat akelat.

Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.