Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Ylöjärven Otava ry
Tapahtuma: Meno-seikkailijakisat
Ajankohta: 05.10.2019 - 05.10.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 17.09.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Tampere
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Kilpailut
Ikäkausi:
Kuvaus:
Seikkailijakisat on tarkoitettu kaikille 10-12 -vuotiaille seikkailijoille sekä ensimmäisen vuoden tarpojille. Kisat kestävät lauantaipäivän aamusta iltapäivään ja osallistujista kerätään 4-6 hengen vartioita. 

Vaikka kyseessä on partiotaitokilpailut, niin näissä kisoissa ei kisailla hampaat irvessä – päinvastoin! Luvassa on hauskoja ja mielenkiintoisia pulmia, jotka koko vartion kesken ratkaistaan. Tärkeintä ei ole voitto vaan iloisen partiopäivän vietto!

Otava ja Ylvi maksavat jokaisen lippukunnan kisavartion osallistumismaksun. Kisailijoiden tehtäväksi tulee maksaa bussimaksu Ylöjärveltä kisapaikalle Tampereen Kissanmaalle sekä takaisin Ylöjärvelle. Kaikki kisaan osallistuvat Otavat ja YlVit kulkevat yhtenä joukkona kisakeskukselle ja takaisin Tampereen seudun joukkoliikenteen linjan 80 bussilla. Nysse maksu on yhteensä 3 euroa / seikkailija. 

Sitova ilmoittautuminen tarkoittaa sitä, että jos osallistuja peruu ilmoittautumisen ja hänen tilalleen ei saada ketään (samasta lippukunnasta) tulee hänellä olla lääkärintodistus. Muutoin osallistuja joutuu itse maksamaan kilpailumaksun, joka on 15 euroa. Hämeen Partiopiirin käytäntö on, että jollei ole perumisen yhteydessä lääkärintodistusta niin silloin maksu peritään.
Liitteet: