Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry
Tapahtuma: SP Innostavaa partiokoulutusta verkossa
Ajankohta: 16.11.2019 klo 10 - 16.11.2019 klo 18
Ilmoittautuminen päättyy: 10.11.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Allianssitalo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki (Pasila)
Tapahtuman tyyppi: Koulutustoiminta
Ikäkausi:
Kuvaus:

Tämä koulutuspäivä on sinulle piirin koulutusohjaaja, verkkokoulutuksista vastaava, piirikouluttaja tai koulutustoiminnassa muuten aktiivisesti mukana oleva vapaaehtoinen. Päivän aikana opitaan, millainen on hyvä verkkokoulutus ja miten aiemmin lähiopetuksena toteutettu koulutus muuntuu verkossa tehtäväksi innostavaksi koulutukseksi. Opimme arvioimaan ja mitoittamaan verkkokoulutuksia kouluttautujan työmääräksi ja kuinka paljon aikaa ja vaivaa erilaiset ryhmätehtävät vaativat. Myös kouluttajan näkökulma huomioidaan ja opitaan millainen palaute verkkokoulutuksessa on innostavaa ja millainen on hyvä kouluttaja tai ohjaaja verkossa.

Tähän koulutuspäivään osallistuvilla toivotaan olevan sekä sisältö- että koulutusosaamista jostakin piirin tai keskusjärjestön järjestämästä koulutuksesta. Koulutusguru ei tarvitse olla, riittää että olet kiinnostunut verkkokoulutuksista ja valmis oppimaan uutta, jota voit hyödyntää piirisi koulutuksissa. Koulutuksessa ei paneuduta tiettyyn partiokoulutukseen, mutta sinulle on hyötyä ymmärtää millaisia menetelmiä partiokoulutuksissa käytetään ja millaisia sisältöjä koulutetaan. Koulutus ei sisällä partiomoodlen tai muun verkkokoulutusympäristön yksityiskohtaista teknistä käyttökoulutusta, vaan verkkopedagogiikkaa käsitellään toteutusalustasta irrallaan.

Kouluttajana toimii Opintokeskus Siviksen asiantuntija Tiina Tanskanen-Kudjoi

Osallistujille lähetetään lyhyt teemaan valmistava ennakkotehtävä ilmoittautumisen päätyttyä

Koulutus on maksuton kaikille osallistujille ja se sisältää lounaan sekä päiväkahvin. SP kustantaa tarvittaessa matkat kahdelle osallistujalle jokaisesta piiristä sekä FiSSc:stä. Osallistujamaksimi on 30 henkilöä. Jos piiristäsi haluaa osallistua useampi kuin kaksi, mukaan varmasti mahtuu, mutta toivomme ensisijaisesti osallistujia kaikista piireistä.

Ilmoittaudu Kuksassa viimeistään 10.11.2019

Jos tarvitset majoituksen koulutusta edeltäväksi yöksi, ota yhteyttä koulutuskoordinaattori Laura Kalervo laura.kalervo@partio.fi . Matkakulut SP:n kustantamat osallistujat hakee takaisin jälkikäteen kululasku.partio.fi järjestelmässä.

Liitteet: