Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Ylöjärven Otava ry
Ylöjärven Viittaveljet
Tapahtuma: Sudenpentutapahtuma Lysti
Ajankohta: 09.11.2019 - 09.11.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 21.10.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Ylöjärvi
Tapahtuman tyyppi: Päiväretki
Ikäkausi:
Kuvaus:
Hämeen Partiopiirin Sudenpentutapahtumassa ”LYSTI” vietetään iloinen partiopäivä yhdessä muiden hämäläisten sudenpentujen kanssa. Tapahtumaan odotetaan saapuvan jopa 1000 sudenpentua saattajineen, joten menoa ja vilskettä on luvassa! 

Sudenpentutapahtuma järjestetään tänä vuonna 9.11. Ylöjärvellä.

Lysti-sudenpentutapahtuma on nimensä mukaisesti hauska, leikkimielinen ja toiminnallinen retkipäivä kaikille sudenpennuille! Luvassa on mm. musiikkia, kätevyyttä ja perinteisiä partiotaitoja. 

Tapahtuma on leikkimielinen päivätapahtuma rastitehtävineen. Tehtäviä suoritetaan 4-6 hengen pentuein, sekä saattajan kanssa. Pentueet muodostetaan ensisijaisesti omasta laumasta lähtevien kesken. Sudareiden oma tapahtuma on hauska ja toiminnallinen retkipäivä, jossa pentueet ratkovat visaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse oppimalla.

Sudenpentutapahtuma maksaa 15e / sudenpentu, joka kattaa niin päivän ohjelman, tapahtuman päätteeksi lämpimän ruuan, sekä tapahtumamerkin.

Saattajat: Saattajiksi tarvitaan tällä kertaa huoltajia, partiojohtajat ovat tapahtuman järjestelyissä mukana. Koko tapahtuman ajan pentueen mukana kulkee yksi saattaja. Saattaja auttaa tarvittaessa pentueita tehtävissä, mutta tärkein tehtävä on pitää huoli siitä, että pentue pysyy kasassa. Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa halukkuutesi saattajaksi. Lippukunnat maksavat yhden saattajan tapahtumamaksun/pentue.

Ilmoittautumiset: Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisteri Kuksan kautta. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään sunnuntaina 20.10.2019. Ilmoittautumislinkin löydät Otavan ja Ylvin kotisivuilta.

Sitova ilmoittautuminen tarkoittaa sitä, että jos osallistuja peruu ilmoittautumisen ja hänen tilalleen ei saada ketään (samasta lippukunnasta) tulee hänellä olla lääkärintodistus. Lääkärintodistuksella osallistuja voi hakea osallistumismaksuun korvausta partiovakuutuksen kautta.  Tämä on Hämeen Partiopiirin käytäntö. 
Liitteet: