Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Lammin Evonkävijät ry
Tapahtuma: LaEv Tellus 19 - Syksyn yöretki
Ajankohta: 02.11.2019 klo 10.00 - 03.11.2019 klo 13.30
Ilmoittautuminen päättyy: 25.10.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
26.10.2019 - 31.10.2019
Paikka: Riistamiesten maja Kuurikantie 319 Lammi Lähtö seurakuntatalon pihasta, nouto majalta. Ilmoita kohdassa lisätietoja halutaanko majoittua teltassa vai sisätiloissa. Kyyteihin tarvitaan vanhempien apua (kysely alaosassa), lähtöhetkellä sovitaan kuka kulkee kenenkin kyydissä. Pyritään siihen, ettei tarvitse ajaa vajailla autoilla.
Tapahtuman tyyppi: Retki (1-2 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:

Ohjelmassa on sudenpennuilla MAAILMA – jäljen jaseikkailijoilla MAAILMA -taitomerkin suorittaminen. Merkkeihin liittyviävalmisteluja tehdään myös retkeä edeltävissä viikkotoiminnan kokouksissa.

Retken osanottomaksu on 10 €, kerätään lähdettäessä. Jälki-ilmoittautuneille, 26.10.19 taisen jälkeen, kaksinkertainen osanottomaksu 20 €

Retkellämajoittaudutaan joko teltassa tai sisällä kämpässä. Teltta on kamiinalla lämmitettävä puolijoukkueteltta. Keskustelkaa kotona osallistujan kanssa kumman majoitustavan hän valitsee ja laittakaa siitä tieto ilmoittautumisosioon,   lomakkeen kohtaan Lisätietoja.

 Retkelle saa ottaa mukaan karkkia tai muita eväitä/herkkuja,mutta niitä ei saa syödä ohjelmien aikana ja tarjottavaa ruokaa on syötävä mahdollisista omista eväistä huolimatta. Puhelimet on pidettävä äänettömällä,etteivät ne häiritse ohjelmaa. Osallistujan allergia/sairaustiedot ilmoitetaan kohdassa Lisätietoja.

Hyvin allergisten henkilöiden tulee pitää omaaadrenaliiniruiskua mukanaan allergisten hätätilanteiden varalta jaryhmän/tapahtuman johtajan on oltava tietoinen siitä. (tiedot ovat luottamuksellisia ja säilytetään vain retken ajan)

 Tavaroita ei tarvitse kantaa pitkiä matkoja. Varusteet on syytä nimikoida, että tavarat pysyvät oikealla omistajallaan.

Osallistujienvanhemmat/muut tutut aikuiset ovat tervetulleita mukaan retkelle jaosallistumaan sen järjestelyihin. Mikäli teiltä löytyy joku mukaanlähdöstäkiinnostunut aikuinen, niin ilmoittakaa siitä lomakkeen kohdassa Lisätietoja (nimi, yhteystiedot, kuljetukseen osallistumismahdollisuus) niin selvitetään minkälaiset tehtävät retkellä kiinnostaisivat.

Ota retkelle mukaasi:

 

- Rinkka/reppu tavaroille

- Makuupussi ja alusta + tyyny jos haluat

- Ruokailuvälineet (muovilautanen, muki, lusikka, haarukka,veitsi ja tiskipyyhe pakattuna kangaspussiin)

- Säänmukaisetvaatteet: lämmintä ja sateen kestävää vaatetta ja vaihtovaatteet, huom.erityisesti villasukat, pipo, käsineet, säänmukaiset jalkineet

- Yöasu, unilelu

- Hammasharja ja – tahna

- Istuinalusta

- Tasku/otsalamppu hyvillä paristoilla

- Puukko

- Partiohuivi 

- Mahdolliset retken aikana käytössä olevat lääkkeet

Hyvinallergisten henkilöiden tulee pitää omaa adrenaliiniruiskua mukanaanallergisten hätätilanteiden varalta ja ryhmän/tapahtuman johtajan on oltavatietoinen siitä.


 .

Liitteet: