Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Tervaksentekijät ry
Tapahtuma: Sudenpentutapahtuma Lysti
Ajankohta: 09.11.2019 - 09.11.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 25.10.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Ylöjärven seurakuntatalo, Kirkkotanhuantie 1
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Kilpailut
Ikäkausi:
Kuvaus: Lysti-sudenpentutapahtuma la 9.11.2019 Ylöjärvellä

Lysti-sudenpentutapahtuma on nimensä mukaisesti hauska, leikkimielinen ja toiminnallinen retkipäivä kaikille sudenpennuille! Luvassa on mm. musiikkia, kätevyyttä ja perinteisiä partiotaitoja. Kisoissa vietetään mukava retkipäivä ratkoen yhdessä visaisia pulmia ja uutta oppien. Jokaisen pentueen mukana kulkee saattaja, joten eksymisen vaaraa ei ole. Pentueen koko on 4–7 sudenpentua.

Sinulla sudenpennun vanhempi/kummi/mummi, on nyt hieno tilaisuus päästä tutustumaan partioon parhaimmillaan, jos tulet mukaan kisapäivään saattajana. Aiempaa partiokokemusta ei tarvita, maalaisjärjellä pärjää hyvin! Saattaja kulkee pentueen mukana koko tapahtuman läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen. Saattaja voi auttaa pentuetta kartan ja tehtäväkäskyn lukemisessa sekä vastausten kirjoittamisessa.

Tapahtumaan osallistuminen sisältyy kausimaksuun tai erikseen maksettuna 15 €, josta lähetetään sähköpostilasku. Saattajalta ei peritä osallistumismaksua.

Ilmoittaudu mukaan Kuksassa  viimeistään ti 22.10. Tarkemmat tiedot päivän aikataulusta ja tarvittavista varusteista lähetetään ilmoittautuneille jonkin aikaa ilmoittautumisen päättymisen jälkeen. Menemme kimppakyydeillä kisan lähtöpaikkaan Ylöjärven seurakuntatalolle (Kirkkotanhuantie 1).

Lisätietoja omalta johtajalta tai Niina ”Ankka” Sakalalta (ankkalapsi ät gmail.com). Jos Kuksan kanssa on ongelmia, ota yhteyttä sihteeriin (antti.hepolampi ät gmail.com).

Liitteet: