Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Uudenmaan Partiopiiri ry
Tapahtuma: Uusimaa - Klaukkalan uuden lippukunnan tekijätiimin tapaaminen
Ajankohta: 29.10.2019 klo 18:00 - 29.10.2019 klo 20:00
Ilmoittautuminen päättyy: 29.10.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Nurmijärven monitoimitalo Monikon neuvottelutila, Kuntotie 7, 01800 Klaukkala
Tapahtuman tyyppi: Muu tapahtuma
Ikäkausi:
Kuvaus: Tule mukaan perustamaan uutta lippukuntaa Nurmijärven Klaukkalaan! 

Klaukkala on yksi Uudenmaan Partiopiirin tiheimmin asutuista alueista ja niin moni klaukkalalainen haluaisi tällä hetkellä liittyä partioon, että alueelle tarvitaan uusi lippukunta. Mihin sellainen tarkalleen ottaen kannattaisi perustaa, mitä toiminnassa kannattaisi painottaa ja miten saamme viestittyä partiosta niin, että kiinnostuneet löytävät tiensä mukaan lippukunnan toimintaan? Näitä kysymyksiä pääset pohtimaan Team Nurmijärven jäsenenä. Pääset vaikuttamaan partion tulevaisuuteen Nurmijärven alueella ja pitämään huolta siitä, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan partioon. Tähtäämme siihen, että projektin päätteeksi Nurmijärvellä on yksi lippukunta enemmän. 


Tekijätiimi tapaa nyt ensimmäisen kerran Klaukkalassa. Tapaamme Monikon aulassa, johon pääsee suoraan talon pääsisäänkäynnistä. Suuntaamme siitä neuvottelutilaan kahvittelemaan yhdessä ja tutustumme toisiimme, Nurmijärven partiotoiminnan nykytilaan sekä lähdemme suunnittelemaan askeleita lippukunnan perustamiseksi.

Ilmoittautuminen päättyy: Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, saavu vain paikalle Monikkoon!
Osallistumismaksu: Tapahtuma on maksuton.
Lisätietoja: Juho Packalén, juho.packalen(at)uusimaa.partio.fi / 045 6331889 tai järjestökoordinaattori Nina Miettinen, nina.k.miettinen@partio.fi / 0504460056
Liitteet: