Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Karhunvartijat ry
Tapahtuma: Lupauksenantotilaisuus ja itsenäisyyspäivän etkot
Ajankohta: 05.12.2019 klo 17.30 - 05.12.2019 klo 20.00
Ilmoittautuminen päättyy: 04.12.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Saunalahden koulu, Brinkinmäentie 1
Tapahtuman tyyppi: Juhla
Ikäkausi:
Kuvaus:
Karhunvartijoiden lupauksenantotilaisuus ja itsenäisyyspäivän etkot

Tervetuloa Karhunvartijat ry:n lupaustilaisuuteen ja itsenäisyyspäivän etkoille Saunalahden koululle torstaina 5.12. klo 17:30 alkaen. Lupaustilaisuudessa uudet partiolaiset sekä ikäkautta vaihtaneet partiolaiset antavat partio- tai ikäkausilupauksensa. Lisäksi juhlassa jaetaan suoritettuja vaihemerkkejä, jänkäsusia sekä palkitaan ansioituneita johtajia. Lupaustilaisuus ei ole vain lupauksen antaville lippukuntalaisten tapahtuma, vaan kaikki lippukunnan jäsenet ja heidän perheensä ovat tervetulleita viettämään iltaa etkoille.

Tänä vuonna Kavan itsenäisyyspäivän etkoilla nautitaan viihtyisästä ohjelmasta ja illan aikana kisaillaan ensimmäistä kertaa Vuoden Partiotietäjän tittelistä ja pokaalista. Tilaisuudessa on lippukunnan järjestämät myyjäiset ja kävijöillä on myös mahdollisuus osallistua arpajaisiin, jossa pääpottina on 250 euron arvoinen valokuvauslahjakortti. 

Myyjäisten ja arpajaisten tuotot menevät lyhentämättömänä lippukuntamme jäsenten harrastuksen tukemiseen.

Huomioittehan, että tapahtumapäivänä ei järjestetä pienryhmien omia kokouksia.

PUKEUTUMINEN
Lupaustilaisuutta varten partiolaiset pukeutuvat viralliseen partioasuun: partiohuiviin, partiopaitaan/-mekkoon, tummiin housuihin tai hameeseen sekä tummiin kenkiin. Partiopaitoja voi ostaa itselleen Scandinavian Outdoor Storesta. Mikäli et omista partiopaitaa, lupaustilaisuuden asuksi riittää partiohuivi ja siisti, tumma asu. Partiopaitaan ommeltavien merkkien ohjeet löytyvät tämän linkin takaa ikäkausikohtaisesti: https://www.partio.fi/mika-partio-on/partioasu-ja-merkit

Olitpa sudenpentu, samoaja tai vanha kavalainen, älä jätä välistä tätä juhlaa. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!
Liitteet:
Tilaisuus on tarkoitettu vain järjestäjäorganisaatioiden jäsenille.