Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Uudenmaan Partiopiiri ry
Tapahtuma: Tutustu partioon Porvoossa!
Ajankohta: 09.11.2019 klo 13:00 - 09.11.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 09.11.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Kokonniemen kansanpuisto, Kokonniementie 101, Porvoo
Tapahtuman tyyppi: Muu tapahtuma
Ikäkausi:
Kuvaus: Tervetuloa tutustumaan partioon Porvoossa!

Haluaisitko viettää mukavan päivän Kokonniemen kärjessä luontoa lähellä ulkoillen ja yhdessä grillaillen? Nyt se on mahdollista kaikille avoimessa, maksuttomassa tapahtumassa, jonka aikana pääset tutustumaan partiotoimintaan!

Partio kiinnostaa tällä hetkellä Porvoossa niin paljon, että olemme perustamassa uutta lippukuntaa eli paikallisyhdistystä, joka mahdollistaa partioharrastuksen yhä useammalle lapselle, nuorelle ja aikuiselle. Meitä on jo muutama, mutta mukaan mahtuu vielä paljon uusia kiinnostuneita! Olisiko tässä sinun tai teidän koko perheen uusi harrastus? Ajatuksena on tarjota ulkoilu- ja retkeilypainotteista perhepartiotoimintaa alle kouluikäisille yhdessä aikuisen kanssa, partio-ohjelman mukaista ikäkausitoimintaa 7-22 -vuotiaille sekä aikuispartiota. Tule kokeilemaan ja moikkaamaan meitä Kokonniemen kansanpuistoon! Lähdetään yhdessä suunnittelemaan, mitä kaikkea haluaisimme partiossa tehdä ja toteuttaa! 

Tapahtuman ohjelmassa on kivaa tekemistä lapsille ja tietoiskuja partiosta aikuisille. Tarjolla on pientä grilliruokaa kaikille. 

Nähdään lauantaina 9. marraskuuta!

  • Ilmoittautuminen päättyy: Ennakkoilmoittautumista ei vaadita, saavu vain paikalle Kokonniemen kansanpuistoon!
  • Osallistumismaksu: Kaikille avoin, maksuton tapahtuma.
  • Lisätietoja: Nina Miettinen, 0504460056, nina.k.miettinen@partio.fi tai Juho Packalén, 0456331889, juho.packalen@uusimaa.partio.fi
Liitteet: