Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Etelä-Karjalan Partiolaiset ry
Saimaan Vartiot ry
Tapahtuma: E-KP SuSe-kisa Noppa 2020 - SIIRRETÄÄN SYKSYYN
Ajankohta: 09.05.2020 - 09.05.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 25.04.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka:
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Kilpailut
Ikäkausi:
Kuvaus: KILPAILUKUTSU NOPPA 2020

Saimaan Vartiot Ry kutsuu Etelä-Karjalan partiolaisten sudenpentuja ja seikkailijoita kilpailemaan Lappeenrantaan SYKSYLLÄ - päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin!

Palapeli, muistipeli, korttipeli, pakopeli... Sudenpentu- ja seikkailijakisa 2020 vie laumat ja joukkueet matkalle pelien äärelle! Noppa-kilpailussa pentueet ja vartiot hyppäävät pelilaudalle ja testaavat tuttuja partiotaitoja erilaisten pelien ja tehtävien muodossa. 


Sudenpennut: Kilpailupentueen koko on 4 - 7 sudenpentua iältään noin 7 - 10 vuotta. Osallistua voi iästä riippumatta kaikki, jotka suorittavat vielä sudenpentuohjelmaa. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten 2020 jäsenmaksu maksettuna. Tytöt ja pojat kilpailevat samassa sarjassa. Pentueella tulee olla mukanaan vähintään 15-vuotias saattaja. 

Seikkailijat: Kilpailuvartion koko on 4 - 7  seikkailijaa iältään noin 10 - 13 vuotta. Osallistua voi iästä riippumatta kaikki, jotka suorittavat seikkailijaohjelmaa. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten 2020 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Vartiolla voi olla mukanaan vähintään 15-vuotias saattaja. 

Kilpailuun on mahdollista osallistua myös pienemmällä vartiolla, mutta tämä vaikuttaa tehtävien suorittamiseen. Mikäli lippukunnan luonnollisessa ryhmässä on kahdeksan jäsentä, suositellaan siitä muodostettavan kaksi vartiota, jolloin tehtävien suorittaminen on mielekkäämpää. 

Sudenpennuilla on oltava mukanaan vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee vartion mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen. Seikkailijoilla voi olla myös mukana saattaja. Saattajan tehtävänä on vastata vartion turvallisuudesta kilpailupäivän aikana. Saattaja voi auttaa vartiota tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Tehtävästä riippuen saattajille voi olla myös erillinen odotuspaikka tehtäväalueen reunalla. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta. 

Osallistumismaksu on 40 € / joukkue. Piir ilaskuttaa maksun lippukunnilta. Kilpailuista poisjäävän vartion osallistumaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa sen tilalle toinen vartio samaan sarjaan. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin sekä lämpimän aterian. 

Kilpailuinin ilmoittaudutaan vartioittain Kuksassa. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisessa on mainittava vartion nimi ja koko, lippukunta, kaikkien jäsenten erikoisruokavaliot sekä saattajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdolliset erikoisruokavaliot. Viimeinen ilmoittautumispäivä on XX.X2020. Ennakko-ohje lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille viimeistään XX.X.2020 ja julkaistaan Etelä-Karjalan partiolaisten www-sivuilla. 

TEHTÄVÄLUETTELO
Arjen taidot ja turvallisuus

Rush hour
Kanaset goes munakas

Kilpailukohtainen painotus: Pelit
Haluatko miljonääriksi?
Scrabble

Kädentaidot
Yatzy

Luova ajattelu ja ongelmanratkaisu
Deja-vu
Escape room
Alias

Retkeilytaidot
Super Mario suunnistusmaassa

Yhteiskunta ja erilaiset ihmiset
Kanaset
Miksi juuri Mäntsälä?Liitteet:
Kilpailukutsu NOPPA 2020.pdf
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.