Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Etelä-Karjalan Partiolaiset ry
Tapahtuma: E-KP Piiripäivät
Ajankohta: 25.04.2020 - 26.04.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 05.04.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Lauritsalan koulu, Hallituskatu 22, Lappeenranta Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1, Lappeenranta
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Tapahtumat
Ikäkausi:
Kuvaus:
Piiripäivät pidetään Lauritsalassa 25.–26. huhtikuuta. Sudenpentujen ja perhepartion ohjelmaa on vain sunnuntaina, muille ikäkausille ja johtajille jo lauantaista sunnuntaihin.

Ilmoittautuminen Kuksaan päättyy 5.4., ja jokaisen on tehtävä se itse.
Lippukuntien tulee kuitenkin huolehtia useammasta ilmoittautumisasiasta, ja tätä varten lippukuntien tulee ilmoittaa piiripäiväyhdyshenkilönsä 10. helmikuuta mennessä, sähköpostitse osoitteeseen ilkka.kuivalainen(a)partio.fi.

Lauantaina 25.4. ohjelma alkaa klo 10.30. Majoittuminen on Lauritsalan koulukeskuksessa.

Ohjelmassa on ensimmäisenä rastirata Saimaan kanavan ympäristössä. Koululla on erilaisia muita toimintapisteitä ja kulttuurikilpailu, johon lippukunnat ilmoittavat osallistujansa eri ikäkausisarjoihin. Lisäksi ohjelmassa on mahdollisuus myös palvelutempaukseen. Kaikille yhteinen iltaohjelma on koululla muotinäytöksineen ja lippukunnanjohtajien sekä piirinjohtajan välisine kilpailuineen. Iltapalan jälkeen alkaa myöhäisillan show, jossa on muun muassa karaokea ja ”tuttu juttu”-kisa, johon partiopariskunnat ja -sisarukset voivat hakea. Sunnuntaina lippukunnat kisaavat vanhaan tapaan kyykkämestaruudesta sekä lisäksi myös viestityksestä.

Sunnuntaina 26.4. sudenpentujen piiripäiväohjelma alkaa klo 9.00. Sudenpennuilla on ohjelmassa muun muassa piirustus- ja kulttuurikilpailu, sekä lippukuntien välinen polttopallomestaruuskisa.

Piiripäivien palkinnot ja ansiomerkit jaetaan koululla klo 12.30.

Paraatiin järjestyminen alkaa koulun pihalla 13.15. Paraati lähtee liikkeelle 13.30. Se päättyy Lauritsalan kirkkoon, jossa alkaa paraatikirkko 14.00.
Kirkon jälkeen jaetaan marssikannu, ja kirkon pihalla on pientä tarjoilua. Kahvitilaisuus partiojohtajille pidetään seurakuntakodilla, jossa on myös lapsiparkki pienille lapsille.

Piiripäivien hinta on 20 euroa lauantaista sunnuntaihin ja 10 euroa pelkästä sunnuntaista.

Infokirje henkilökohtaisine varusteluetteloineen lähtee Kuksassa olevaan sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.

Sudenpennuista tarpojiin asti toimitaan ryhmissä oman johtajan johdolla. Lippukunnat vastaavat, että laumojen ja vartioiden mukana on tarpeellinen määrä partiojohtajia. Ryhmien nimet ja jäsenet sekä johtajan yhteystiedot ilmoitetaan lippukunnittain kootusti viimeistään 6.4. sähköpostitse yllä mainittuun osoitteeseen.

Ohjeet kaikista kilpailuista ja niihin ilmoittautumisesta lähetetään lippukuntien piiripäiväyhdyshenkilöille, joka kokoaa tiedot kilpalajien tarkempien ohjeiden mukaan. Tässä ennakkotietoa:
  • kyykkäkilpailu (lippukunnan edustusjoukkue)
  • polttopallokilpailu (lippukunnan kaikki sudenpennut voivat osallistua)
  • kulttuurikilpailut: jokainen ikäkausi mukaan lukien aikuiset kilpailevat omassa sarjassaan, kunkin sarjan voitosta tulee pisteitä lippukunnalle, mukaan voi ilmoittautua taitojen mukaan, karsintaa tarvittaessa. Lajeina esimerkiksi musiikkiesitykset, runot, pienoisnäytelmät, askartelu- tai käsityöt.
  • viestityskilpailu (lippukunnan edustusjoukkue)
  • piirinjohtajan ja lippukunnanjohtajien kilpailu (lippukunnanjohtaja tai apulainen voi ilmoittautua)
  • ”tuttu juttu”, partiopariskunnat tai -sisarukset voivat hakea mukaan, valituille tieto.
Parhaille on luvassa palkintoja, ja koko piiripäivien paras lippukunta saa haltuunsa kiertopalkintona pöllöveistoksen.
Liitteet: