Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Aviapartio ry
Tapahtuma: Talvisirkus BAU
Ajankohta: 15.12.2019 klo 11.45 - 15.12.2019 klo 16:00
Ilmoittautuminen päättyy: 02.12.2019
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Kaapelitehdas
Tapahtuman tyyppi: Päiväretki
Ikäkausi:
Kuvaus: Aviapartion perinteinen teatteriretki sunnuntaina 15.12.2019

Aviapartiolle on varattu lippuja Tanssiteatteri Hurjaruuth:n näytökseen Talvisirkus BAU sunnuntaille 15.12.2019 klo 13.00 näytökseen. Lippuja on reilusti, mutta rajoitetusti (50). Ilmoittaudu siis ripeästi mukaan! 

Wau, Talvisirkus BAU! Tanssiteatteri Hurjaruuthin talviklassikko taituroi nyt rakennustyömaalla. Luvassa ketterää raksaparkouria ja teollisuushallin seinistä rapisevaa kummitusromantiikkaa.

Sirkusta, tanssia ja videotaidetta yhdistävä Talvisirkus on lämminhenkinen nykysirkusesitys,
joka sopii kaiken ikäisille. Kaapelitehtaan Pannuhalli on toiminut Talvisirkuksen kotina vuodesta 2000. Talvisirkus BAU on leikkisä kunnianosoitus rosoiselle ja teollisromanttiselle Pannuhallille sekä sen todelliselle ja kuvitellulle historialle.

Esityksessä nähdään huipputaitavia sirkustaiteilijoita muun muassa Ranskasta, Ruotsista ja Suomesta. Videosuunnittelusta vastaa useita Talvisirkusten upeita videolavastuksia luonut Joona Pettersson. Iiro Ollilan säveltämä ja liveorkesterin esittämä musiikki pulppuaa henkeäsalpaavia melodioita ja ihmeellisiä äänimaisemia.

Lisää esityksestä: www.hurjaruuth.fi/talvisirkus/ 

Teatteriin Kaapelitehtaalle lähdetään yhdessä tilausajobussilla Kartanonkosken koulun parkkipaikalta klo 11:45 ja samaan paikkaan palataan noin klo 16:00.

Sitovat ilmoittautumiset 2.12.mennessä ensisijaisesti Kuksan kautta. Mikäli Kuksan ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, niin ota yhteyttä sähköpostilla eino.makitalo@aviapartio.fi

Retki laskutetaan sähköpostitse.

Maksu 28€/hlö (lapset sekä aikuiset). Hinta sisältää kuljetuksen ja pienet väliaikaeväät. 

Lisätietoja esityksestä www.hurjaruuth.fi/talvisirkus/ tai teatteriretken johtajilta:

riikka.rahtola@aviapartio.fi

Liitteet: