Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Tampereen Lokit ry
Tapahtuma: Huippuvuorten vaellus
Ajankohta: 01.06.2020 - 08.06.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 29.01.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka:
Tapahtuman tyyppi: Vaellus (väh. 3 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus: Lokkien huippureissu, eli viikon vaellus Huippuvuorille kesäkuun alussa tulee! Lähdethän mukaan vaeltamaan, kun Lokit valloittavat Pohjoisella jäämerellä sijaitsevat maastot? Vaellukselle lähtijöiltä toivotaan jonkinlaista kokemusta hiihtovaellukselta tai/ja osallistumista koulutusviikonloppuihin. Kaiken kokenut ja osaava vaeltaja ei kuitenkaan lähtijän tarvitse olla - taidot ovat harjoiteltavissa!

Vaellukseen liittyen järjestetään kaksi koulutusviikonloppua, joissa harjoitellaan vaelluksella tarvittavia talvivaellustaitoja. Koulutusviikonloppuihin osallistuminen on suotavaa ja jos niihin ei pääse osallistumaan, on tärkeää harjoitella taitoja muissa yhteyksissä. Ensimmäisen koulutusviikonlopun päivämääräksi on vahvistunut 1.-2.2.2020.

Koko reissun hinnaksi on arvioitu 1200€-1500€. Se sisältää mm. lennot, laivakuljetuksen jäätikön reunalle, oppaiden kulut sekä majoituksen. Ruoat ja bensat hankitaan telttakunnittain. Vakuutuksien kattavuutta partiovakuutuksesta selvitetään, mutta muista mahdollisista vakuutuksista jokainen vastaa itse. Lisäksi teemme mahdollisesti pientä varainhankintaa ja etsimme sponsoreita, jotta reissumme hintaa saataisiin hieman alaspäin.

Vaellukselle ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa varausmaksu 500€, joka maksetaan Lokkien tilille. Maksuohjeet tulevat ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä. Loput laskut vaellukseen liittyen tulevat myöhemmin keväällä. 

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu 31.12.2019 mennessä. Tee siis uuden vuoden lupaus vielä tämän vuoden puolella ja lähde mukaan ensi vuoden huipuimpaan reissuun! 
Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.