Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Naantalin Siniset ry
Tapahtuma: Tokka-Lotta Atlantic Expedition Brest-Oostende
Ajankohta: 06.06.2020 - 20.06.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 25.05.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Tokka-Lotta II Brest-Oostende
Tapahtuman tyyppi: Purjehdus
Ikäkausi:
Kuvaus:
Olet ilmoittautumassa Naantalin Siniset ry:n Tokka-Lotta Atlantic Expedition -purjehduksen Eurooppa I -legille Brestistä Oostendeen 6.-20.6.2020. Purjehdus aloittaa paluumatkan Euroopan legit Bretagnen merenkulkupyhätöstä. Ranskan rannikko tarjoaa idyllisiä kyliä loputtomine merenelävineen sekä vuorovesinavigointia. Englannin kanaali taas osoittaa kokeneemmallekin merikarhulle, mitä tarkoittaa suunta ja nopeus maan sekä veden suhteen. Legin ikäraja on 15 vuotta, mutta tietyissä tilanteissa aluksen päällikkö voi tehdä poikkeuksen. Ole tällöin yhteydessä päällystöön (atlantic@tokka-lotta.com).

Ilmoittautumisen jälkeen legin päällystö vahvistaa ilmoittautumisesi olemalla sinuun yhteydessä erikseen eli ilmoittautuessasi saama ilmoittautumisvahvistus ei ole vielä tae pääsystäsi mukaan. Näin ollen esimerkiksi lentojen varaaminen lähtö- ja paluusatamaan ei ole tarpeellista. Mahdollisuuksien mukaan matkat pyritään hankkimaan yhdessä kipparin johdolla. Huomioithan, että jokainen miehistönjäsen on itse vastuussa saapumisestaan alukselle ilmoitettuna ajankohtana.

Lisätietoja purjehduksesta saa osoitteesta https://atlantic.tokka-lotta.com/osallistujille/ Luethan ohjeet ennen ilmoittautumista, sillä ilmoittautuessasi sitoudut purjehduksen vaatimuksiin.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse atlantic@tokka-lotta.com.

Tervetuloa mukaan! Nähdään Tokkisella!
Liitteet: