Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Naantalin Siniset ry
Tapahtuma: Tokka-Lotta Atlantic Expedition Oostende-Kiel
Ajankohta: 20.06.2020 - 04.07.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 25.05.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Tokka-Lotta II Oostende-Kiel
Tapahtuman tyyppi: Purjehdus
Ikäkausi:
Kuvaus:
Olet ilmoittautumassa Naantalin Siniset ry:n Tokka-Lotta Atlantic Expedition -purjehduksen Eurooppa II -legille Oostendestä Kieliin 20.6.-4.7.2020. Purjehdus alkaa Doverin salmen särkkien lomasta kohti Pohjanmerta ja Kielin kanavaa. Matkalla noudetaan 10 kg kaasupullo paikallisten partiolaisten kololta IJmuidenista. Luvassa on rannikko- ja avomeripurjehdusta sekä mielenkiintoisia vuorovesisatamia. Legin ikäraja on 15 vuotta, mutta tietyissä tilanteissa aluksen päällikkö voi tehdä poikkeuksen. Ole tällöin yhteydessä päällystöön (atlantic@tokka-lotta.com).

Ilmoittautumisen jälkeen legin päällystö vahvistaa ilmoittautumisesi olemalla sinuun yhteydessä erikseen eli ilmoittautuessasi saama ilmoittautumisvahvistus ei ole vielä tae pääsystäsi mukaan. Näin ollen esimerkiksi lentojen varaaminen lähtö- ja paluusatamaan ei ole tarpeellista. Mahdollisuuksien mukaan matkat pyritään hankkimaan yhdessä kipparin johdolla. Huomioithan, että jokainen miehistönjäsen on itse vastuussa saapumisestaan alukselle ilmoitettuna ajankohtana.

Lisätietoja purjehduksesta saa osoitteesta https://atlantic.tokka-lotta.com/osallistujille/ Luethan ohjeet ennen ilmoittautumista, sillä ilmoittautuessasi sitoudut purjehduksen vaatimuksiin.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse atlantic@tokka-lotta.com.

Tervetuloa mukaan! Nähdään Tokkisella!
Liitteet: