Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry
Tapahtuma: SP Nordic Adventure Race 2020 Färsaaret - PERUTTU
Ajankohta: 29.06.2020 - 06.07.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 16.02.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Färsaaret
Tapahtuman tyyppi: Leiri (väh. 3 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:
Lähde Färsaarille pohjoismaiseen pt-kisaan Nordic Adventure Raceen! 
  
Färsaarilla järjestetään 29.6. - 6.7.2020 huikeat pohjoismaiset partiotaitokisat ja Suomen Partiolaiset on saanut kisakutsun. Partiotaitokisa kisataan pohjoismaisissa joukkueissa. Kisassa pärjäät mainiosti englannin tai ruotsin kielellä. Kisa tullaan kisaamaan niin maalla liikkuen kuin merelläkin vieraillen, edeten pitkin Färsaarten mahtavaa luontoa.    

Osallistujiksi voivat hakea 13-17-vuotiaat SP:n jäsenmaksun maksaneet henkilöt. Suomen edustuston koko on maksimissaan 25 osallistujaikäistä. Kutakin alkavaa kuutta osallistujaa kohti tulee olla yksi täysi-ikäinen johtaja. IST-osallistujia pääsee mukaan yksi IST alkavaa kahdeksaa osallistujaa kohden.  

Osallistujaikäisten ilmoittautumisaikaa on jatkettu! Osallistujaikäisten sitova ilmoittautuminen 15.2. mennessä niin Kuksaan kuin järjestävän organisaation järjestelmään. Kuksa ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet järjestävän organisaation järjestelmään ilmoittautumiseen. Osallistujaikäisten paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Täysi-ikäisten ilmoittautumisaika päättyi 2.2. 

Olisitko juuri sinä osa Suomen edustustoa Nordic Adventure Race 2020-kisaan? Ikimuistoinen kisa odottaa!       

Hinta osallistujalle: Osallistumismaksu noin 270 euroa / osallistuja. Matkakulut sekä muut mahdolliset Suomen joukkueen kustannukset, yhteensä noin 450 euroa. Kaikki kulut: osallistumismaksu + matkakulut + muut mahdolliset kulut yhteensä noin 720 euroa. 

Hinta johtaja / IST: Ei osallistumismaksua. Matkakulut sekä muut mahdolliset Suomen joukkueen kustannukset, yhteensä noin 450 euroa.     

HUOM. Täysi-ikäisten johtaja/IST paikkojen rajallisuuden vuoksi hakijoita tullaan haastattelemaan. Täytä Kuksan ilmoittautumislomake, niin sinuun otetaan yhteyttä.  

Joukkue on oikeutettu hakemaan Folke Bernadotte avustusta matkalle. SP:n jäsenmaksu oltava maksettuna kaikilla lähtijöillä.     

Joukkueen koko: max. 25 osallistujaa + johtajat ja IST-osallistujat (aikuisia max. 7 hlö)  

Vartioiden koko: 6-8 osallistujaa ja jokaista alkavaa 6 osallistujaa kohden 1 johtaja. Mahdollisuus IST paikkoihin: 1 per alkava 8 hlö. Kisa kisataan pohjoismaisissa vartioissa.    

Tarvittava taitotaso: perus suomalainen retkeily- ja partiotaitokokemus. Riittävä kuntotaso ja uimataito selviytyäkseen kisasta. Kisareitti tullaan etenemään lähtökohtaisesti ilmankuljetusapuvälineitä. Englannin tai ruotsin kielitaitoa sen verran, että tulee toimeen.    

Tuki: matka on osa SP:n virallista leirimatkaohjelmaa ja projektilla on koko sen olemassaolonajan KV-yhteyksien valiokunnan tuki.     

Lisätietoa: leirimatkavastaavat Henni Varhimo (henni.varhimo@gmail.com) ja Nela Söderman (daniela.soderman@scout.fi) ja Nordic Adventure Race nettisivut    
Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.