Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Espoon Partiotuki ry
Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry
Tapahtuma: EPT Lumiveistoskisa
Ajankohta: 01.03.2020 - 01.03.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 24.02.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Leppävaaran urheilupuisto (Veräjäpellonkatu 17, 02650 Espoo)
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Tapahtumat
Ikäkausi:
Kuvaus:

Tule laumasi/ryhmäsi kanssa lumiveistoskisaan ja talviriehaan Leppävaaran urheilupuistoon (os. Veräjäpellonkatu 17, 02650 Espoo)  sunnuntaina 1.3.2020! . Kisa järjestetään klo 11.00-13.00, mutta talviriehassa on ohjelmaa tarjolla jo klo 10.00-14.00.

Kisapaikalla jokainen kilpailujoukkue saa oman lumikasan, jonka lumi on käytettävissä veistokseen. Kilpailuajan päätyttyä arvovaltainen tuomaristo käy tekemässä kierroksen, jolloin jokainen joukkue esittelee oman teoksensa. Tämän jälkeen julistetaan kisan voittajat.

Kilpailun pääkriteerit ovat: hauskuus ja oivaltavuus sekä joukkueen yhteistoiminta. Kilpailussa saa käyttää halutessaan lauman/ryhmän mukanaan tuomia työkaluja kuten vaikka hiekkalaatikkolapioita. Pakatkaa siis mukaan lapiot, ämpärit sekä mukit ja tulkaa viettämään talvipäivää leikkimielisen kisailun merkeissä. Lumiveistoksissa ei saa käyttää värejä, maaleja, paperia, tai muita lisätarvikkeita, jotka veistoksen sulaessa muuttuvat roskaksi maahan.

Koska tänä talvena pakkasta on ollut vähän ja lunta sitäkin vähemmän, on mahdollista että tapahtumassa kisataan lumen sijaan esimerkiksi rakentelussa. Tästä kuitenkin viestimme kisavartijoille etukäteen ennen kisaa!

Kisaan ilmoittaudutaan yhdellä ilmoittautumisella/vartio. Ilmoittautumisen voi hoitaa vartion saattaja. 

Talviriehaan ja lumiveistoskisaa katsomaan ovat tervetulleita perheen pienimmät, vanhemmat ja sukulaiset. Tapahtuma on osa Leppävaaran Lions Clubin talviriehaa, ja urheilupuistossa on kaikenlaista ohjelmaa tarjolla klo 10-14.

Liitteet: