Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Naantalin Siniset ry
Tapahtuma: Tokka-Lotta Atlantic Expedition Karlstad-Ajola
Ajankohta: 18.07.2020 - 01.08.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 25.05.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Tokka-Lotta II Karlstad-Ajola
Tapahtuman tyyppi: Purjehdus
Ikäkausi:
Kuvaus:
Olet ilmoittautumassa Naantalin Siniset ry:n Tokka-Lotta Atlantic Expedition -purjehduksen Eurooppa IV -legille Karlstadista Tokka-Lotan kotisatamaan Ajolaan 18.7.-1.8.2020. Jatkamme matkaan edelleen Götan kanavaa itään tehtyämme harvinaislaatuisen miehistönvaihdon sisämaassa. Itämeren pääaltaalle päästyämme suuntaamme kohti Saaristomerta ja koti-Suomea. Legin ikäraja on 12 vuotta, mutta tietyissä tilanteissa aluksen päällikkö voi tehdä poikkeuksen. Ole tällöin yhteydessä päällystöön (atlantic@tokka-lotta.com).

Purjehduksen aikana kuljetaan Götan Kanavaa pitkin Karlstadista Memiin. Kanavamaksu jaetaan tasan miehistön kesken ja maksu suoritetaan loppumaksun yhteydessä.

Ilmoittautumisen jälkeen legin päällystö vahvistaa ilmoittautumisesi olemalla sinuun yhteydessä erikseen eli ilmoittautuessasi saama ilmoittautumisvahvistus ei ole vielä tae pääsystäsi mukaan. Näin ollen esimerkiksi lentojen varaaminen lähtö- ja paluusatamaan ei ole tarpeellista. Mahdollisuuksien mukaan matkat pyritään hankkimaan yhdessä kipparin johdolla. Huomioithan, että jokainen miehistönjäsen on itse vastuussa saapumisestaan alukselle ilmoitettuna ajankohtana.

Lisätietoja purjehduksesta saa osoitteesta https://atlantic.tokka-lotta.com/osallistujille/ Luethan ohjeet ennen ilmoittautumista, sillä ilmoittautuessasi sitoudut purjehduksen vaatimuksiin.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse atlantic@tokka-lotta.com.

Tervetuloa mukaan! Nähdään Tokkisella!
Liitteet: