Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Tapahtuma: J-SP Noppa 2020 sudenpentu- ja seikkailijakilpailut Viitasaari PERUTTU
Ajankohta: 16.05.2020 - 16.05.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 18.03.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Viitasaari
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Kilpailut
Ikäkausi:
Kuvaus: NOPPA 2020 SUDENPENTU- JA SEIKKAILIJAKILPAILUT

Järvi-Suomen Partiolaisten kevätkisat sudenpennuille ja seikkailijoille järjestetään 2.5.2020 KIIHTELYSVAARASSA
16.5.2020 VIITASAARELLA

Palapeli, muistipeli, korttipeli, pakopeli… Sudenpentu- ja seikkailijakisa 2020 vie laumat ja joukkueet matkalle pelien äärelle! Noppa-kilpailussa pentueet ja vartiot hyppäävät pelilaudalle ja testaavat tuttuja partiotaitoja erilaisten pelien ja tehtävien muodossa.

Kisoissa vietetään mukava retkipäivä ratkoen visaisia pulmia ja uutta oppien. Jokaisen sudenpentupentueen pentueen mukana kulkee saattaja, joten eksymisen vaaraa ei ole. Sudenpentukisa voi olla lasten ja vanhempien yhteinen tapahtuma – kutsukaa siis lasten vanhemmat mukaan saattajiksi!

JOUKKUEET

Sudenpennut ovat 7-10–vuotiaita ja pentueessa on 4-8 sudenpentua. Seikkailijavartiossa on 4-6 iältään 10-13-vuotiasta jäsentä. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2020 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Kilpailuun on mahdollista osallistua myös pienemmällä vartiolla, mutta tämä vaikuttaa tehtävien tekemiseen. Mikäli lippukunnan luonnollisessa ryhmässä on kahdeksan jäsentä, suositellaan siitä muodostettavan kaksi vartiota, jolloin tehtävien toteuttaminen on mielekkäämpää.

SAATTAJA

Sudenpennuilla on oltava mukana vähintään 15–vuotias saattaja, joka kulkee vartion mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Nuorimmilla seikkailijoilla voi olla myös mukana saattaja. Saattajan tehtävä on vastata vartion turvallisuudesta kilpailupäivän aikana. Saattaja voi auttaa vartiota tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Tehtävästä riippuen saattajille voi olla myös erillinen odotuspaikka tehtäväalueen reunalla. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

OSALLISTUMISMAKSU

Maksu on 55€/vartio.Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin sekä lämpimän aterian.

Huoltajapaketti on 20€/hlö. Paketti sisältää opastetun tutustumiskierroksen kisaan, lämpimän aterian ja päiväkahvit.

ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailuihin ilmoittaudutaan vartioittain Kuksassa.

Kiihtelysvaaran kisat: Ilmoittautuminen on auki 1.3.-15.4.2020.
Viitasaaren kisat: Ilmoittautuminen on auki 1.3.-30.4.2020.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisessa on mainittava vartion nimi ja koko, lippukunta, kaikkien jäsenten erityisruokavaliot sekä saattajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdolliset erityisruokavaliot.

Kilpailuvartiot ilmoittautuvat liitteenä olevalla ilmoittautumislomakkeella saavuttuaan kilpailukeskukseen. Ilmoittautuessa täytyy esittää kaikkien vartion jäsenten SP:n jäsenkortit vuodelle 2020 joko tulostettuina tai sähköisessä muodossa esitettynä. Partioon liittyneiden uusien jäsenten tulee olla kirjattuna Kuksaan (keltainen pallo).

Ennakko-ohje lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille viimeistään 19.4. (Kiihtelysvaara) tai 3.5. (Viitasaari)

TEHTÄVÄLUETTELO

Kisakohtainen tehtäväluettelo pisteineen julkaistaan kisojen nettisivuilla 1.3.2020 (Linkki tulee tähän viimeistään helmikuun aikana). Kilpailun tulokset löytyvät kisan päätyttyä samasta osoitteesta.

JÄRJESTÄJÄT JA LISÄTIETOJA

Kiihtelysvaara:
Kiihtelyksen nuotiosissit ry, kilpailun johtaja Noora Piironen, p. 040 5304989, noora.piironen@partio.fi

Viitasaari: Kinnulan Korpisudet ry, Kyypartio ry, Partio- ja johtajalinja/Pihtiputaan lukio, Pihtiputaan Partiolaiset ry ja Viitasaaren Partiolaiset ry, kilpailun johtaja Taina Asikainen, p. 040 7144879, taina.asikainen@pihtipudas.fi
Liitteet: