Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: PäPa Etelä-Helsinki
Tapahtuma: PERUTTU Etelä-Helsinki Kettu 2020
Ajankohta: 19.07.2020 - 26.07.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 13.04.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
14.04.2020 - 23.04.2020
Paikka: Rönnäs, Loviisa
Tapahtuman tyyppi: Leiri (väh. 3 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:
HUOM! LEIRI PERUTTU KORONATILANTEEN TAKIA.

--

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Etelä-Helsingin Kettu 2020-alueleirille. Ilmoittautuminen alkaa 14.2. ja normaalihintaista ilmoittautumisaikaa on päätettykoronaviruksesta johtuvasta poikkeustilanteesta johtuen jatkaa 13.4.2020 saakka (alunperin 30.3. saakka), jonka jälkeen aukeaa jälki-ilmoittautuminen korotettuun hintaan. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 12.5. saakka (alunperin 28.4. saakka). Jälki-ilmoittautumishinnat vahvistetaan huhtikuussa. Rakennus- ja purkuleirille ilmoittautuminen ohjeistetaan myöhemmin keväällä.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta jälki-ilmoittautumisen loppuun saakka, ja leirin peruuntuessa tämän jälkeen kokonaan koronan takia, palautetaan mahdolliset maksetut leirimaksut takaisin.

Alle 18-vuotiaan partiolaisen ilmoittaa jäsenrekisteri Kuksaan merkitty huoltaja. Ongelmatilanteissa tunnusten kanssa ota yhteyttä ensisijaisesti oman lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. Leirin johto vahvistaa alle 18-vuotiaan ei-partiolaisen ilmoittautumisen huoltajalta.

Lomakkeella on paljon kysymyksiä ja kaikki eivät välttämättä koske sinua. Huomioithan, että tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Henkilötiedot
Tarkista, että henkilötietosi, etenkin sähköpostiosoite, on oikein. Jos olet partiolainen, korjaa tiedot tarvittaessa suoraan Kuksa-profiiliisi. Ilmoittautumisessasi annettuja tietoja jaetaan eteenpäin leiriorganisaation jäsenille, jotta varmistetaan leiriläisten sujuvan leiriarki ja turvallisuus. Näitä tahoja ovat mm. leirin lääkintä, muonitus, pestien osalta HR sekä leirilippukuntien johtajat. Tietoja ei jaeta eikä käytetä tarpeettomasti, ja leirin jälkeen antamasi terveystiedot poistetaan jäsenrekisteri Kuksasta ja leirin aikana käytettävistä leirirekistereistä. Ilmoittautuessasi leirille hyväksyt tietojesi luovuttamisen tarvittaville tahoille. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä partiossa Suomen Partiolaisten sivuilta. 

Perheleiri
Perhepartiolaiset ovat tervetulleita Ketulle. Perheleirissä majoittuvat pääasiassa pestissä toimivat aikuiset tai muuten perhepartiotoimintaan osallistuvat aikuiset pienten lastensa (alle 7v.) kanssa. Vaihtoehtoisesti perheet voivat majoittua oman lippukuntansa kanssa. Perheleirissä asutaan itse mukana tuoduissa teltoissa. Jokainen perheenjäsen ilmoitetaan erikseen. Perheen ensimmäisen ilmoittautujan tulee luoda perheleiritunniste tämän lomakkeen lopussa. Perheen muut jäsenet merkitsevät saman tunnuksen omassa ilmoittautumisessaan. Näin saamme tietää, ketkä kuuluvat samaan perheeseen. 

Ei -partiolainen 
Ei-partiolainen alle 18-vuotias voi osallistua Kettu-leirille, mikäli hänen mukanaan osallistuu yli 18-vuotias leiriä tekemään tuleva henkilö. Mukana leiriä tekemään tulevan henkilön ei tarvitse myöskään olla partiolainen. Ilmoittautuminen tulee täyttää erikseen kummankin henkilön osalta. Osallistujan tietoihin kirjoitetaan sähköpostiosoitteeksi osallistujan oma sähköpostiosoite. Osoite ei voi olla sama kuin huoltajan sähköpostiosoite. ”Osallistujan huoltaja tapahtumassa”-kohtaan kirjataan alle 18-vuotiailta osallistujan huoltajan yhteystiedot, joista tavoittaa ennen leiriä ja leirin aikana, mikäli leiriläisen mukana oleva aikuinen on eri kuin huoltaja. Ei-partiolaisten tulee ennen leirille ilmoittautumista sopia minkä lippukunnan kanssa haluaa yöpyä. Lippukuntiin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä ja autamme tässä tarvittaessa! Leirinjohto voi myös osoittaa lippukunnan, jonka kanssa majoitutaan.

HUOM! Jos olet partiolainen tai partiolaisen huoltaja, täytäthän ilmoittautumisen sisäänkirjautuneena.
Liitteet: