Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Loimaan Nuotioloimut
Tapahtuma: Partioparaati 2020
Ajankohta: 03.05.2020 klo 9.00 - 03.05.2020 klo 18.00
Ilmoittautuminen päättyy: 19.04.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Turku
Tapahtuman tyyppi: Partioparaati
Ikäkausi:
Kuvaus:
Mahtavaa, olet päättänyt lähteä viettämään superia paraatipäivää kanssamme! 

Lähtö paraatiin kololta sunnuntaina 3.5 klo 9.00 ja paluu samaan paikkaan illalla noin klo 18.00. Tänä vuonna paraatin yhteyteen olemme järjestäneet jälleen erikoisohjelmaa, sillä ennen paraatia teemme koko lippukunnan yhteisen virkistäytymisretken Turun SuperParkiin! Vierailu kestää kaksi tuntia, jonka jälkeen jatkamme matkaa varsinaiseen partioparaatiin. Lippukunta sponsoroi osan SuperParkin osallistumismaksusta, joten tätä et voi missata, sillä maksettavaa osallistujille jää vain huokeat 5€! Mikäli haluat kuitenkin osallistua paraatiin, mutta et halua SuperParkiin, järjestämme muuta riemukasta korvaavaa ohjelmaa hyppimisen ajaksi. 

Partioparaaatin jälkeen käymme Hesburgerilla syömässä, johon teemme ennakkotilauksen. Ennakkotilaukseen voit osallistua myös tällä samalla ilmottautumislomakkeella.

Lasku Hesburger-ennakkotilauksesta ja Trampolin Parkista saapuu bittiavaruutta pitkin sähköpostiisi noin viikkoa ennen tapahtumaa, joten tarkkailethan sähköpostiasi (myös roskapostia). Muistathan maksaa laskun ennen paraatia ja varata kuitin mukaan, sillä tarkastamme maksut bussilla lähtöpäivänä. Ilman maksutositetta ei Hesburgerilta voi saada ruokaa ennakkotilauksella ja myöskään TrampolinParkiin ei pääse.Lisätietoja:
Enni Liinoja
enni.liinoja@hotmail.com
0400283474 / Tai omalta johtajaltasi
Liitteet:
Paraatiohje 2019 PDF VALMIS.pdf
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.