Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Kurun Kontiot ry
Tapahtuma: Kontiot, Ennevvanhaa
Ajankohta: 18.04.2020 - 18.04.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 27.03.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Karosen koulu Annala Tampere
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Kilpailut
Ikäkausi:
Kuvaus:

Tarpoja avoin eli vihreä sarja
Kilpailuvartiossa on 4-6, 12–17 -vuotiasta jäsentä. Vartion yhteenlaskettu ikä maksimissaan: 58 vuotta (4 jäsentä), 73 vuotta (5 jäsentä), 87 vuotta (6 jäsentä).
Tarpoja naiset eli oranssi sarja
Kilpailuvartiossa on 4-6, 12–17 -vuotiasta jäsentä, jotka kaikki ovat naisia. Vartion yhteenlaskettu ikä maksimissaan: 58 vuotta (4 jäsentä), 73 vuotta (5 jäsentä), 87 vuotta (6 jäsentä).

Kisavartiot muodostetaan kisaan ilmoittauneiden ja johtajien yhteistyöllä, niin että yllä olevat kriteerit täyttyvät ja kaikki ilmoittautuneet pääsevät mukaan. 

Osallistumismaksu 80 e/vartio, lippukunta maksaa noin puolet kisamaksusta ja loppuosa laskutetaan/kerätään osallistujilta.

Kilpailua seuraamaan tulevat huoltajat voivat tilata huoltajapaketin. Huoltajapaketti maksaa 7€ ja sisältää yhden lämpimän aterian sekä mahdollisuuden tutustua kisaan. Huoltajapaketti tilataan Kuksasta vartion ilmoittautumisen yhteydessä eli kirjaa nuoresi ilmoittautumisen lisätietoja kohtaan, jos haluat tutustua kisaan ja lunastaa huoltajapaketin.

Vanhempien apua tarvitaan kyydityksien järjestämisessä. Kirjoita lisätietoja kohtaan kyyditsijän yhteystiedot ja kuinka monta mahtuu kyytiin kuljettajan lisäksi. Kisat alkavat yleensä aamusta ja maalissa joukkueet ovat iltapäivällä-alku illasta. Kyyditsijöille maksetaan kilometrikorvaus, joka laskutetaan osallistujilta. Lomakkeen saa johtajilta tai sen voi tulostaa Kontioiden nettisivulta.

Lisätietoja kisoista www.taer.fi/ennevvanhaa

Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.