Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Härmälän Ilvestytöt ry
Tapahtuma: Päiväretki Isojärven kansallispuistoon
Ajankohta: 25.04.2020 klo 9.30 - 25.04.2020 klo 18.00
Ilmoittautuminen päättyy: 17.04.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Tiedeka-tiedelaboratorio, Ilvestie 19
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Tapahtumat
Ikäkausi:
Kuvaus:

Sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat ovat tervetulleita Tampereen Partiolaisten järjestämiin tiedelauantaihin!

Sähkö la 14.3 klo 11.30-12.30 tai klo 13-14

Tapahtuma järjestetään Tammelassa, Tiedeka-tiedelaboratoriossa, Ilvestie 19. Tapahtuma järjestetään samanlaisena kaksi kertaa päivän aikana, voit kirjoittaa ilmoittautuessa "lisätietoja"-kohtaan, kumpi aika sopii sinulle paremmin. Saat vahvistuksen kellonajasta ilmoittautumisen päätyttyä.

Hinta on 5€/hlö/kerta ja siitä lähetetään lasku Kuksan kautta. Tapahtuma kestää n. tunnin, lopuksi tarjolla mehua ja pientä herkkua! Myös vanhemmat voivat ilmoittautua halutessaan mukaan seuraamaan tiedeseikkailua. Vanhemmilta ei peritä osallistumismaksua. Vaihtoehtoisesti vanhemmat ehtivät tunnin aikana käydä Kalevan Prismassa ostoksilla, Kaupissa lenkillä tms.

Sähköä tarvitsevat kaikki. Mitä se on, mistä se tulee ja minne se menee? Kestävä  ja ilmastoystävällinen energiatuotanto on haaste maapallolle ja meille. Tutustumme nykyaikaiseen sähkön tuotantoon, ja miten se saadaan koteihimme saakka. Lisäksi aiheina sähköturvallisuus, jännitteen mittaaminen ja kodin laitteiden sähkönkulutus. Paras ympäristöteko onkin sähkövahdin homma. Ovatko tulevaisuuden energialähteet aurinkoa, tuulta ja jotain aivan muuta?

Liitteet: