Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Kuokkalan Vetehiset ry
Tapahtuma: KuVe ennakkoilmoittautuminen Noppa 2020 -partiotaitokilpailuihin
Ajankohta: 16.05.2020 - 16.05.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 24.04.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Viitasaari
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Kilpailut
Ikäkausi:
Kuvaus:


Tervetuloa Noppa 2020 -partiotaitokilpailuihin 16.5.2020 Viitasaarella!

Sudenpentukilpailu toteutetaan leikkimielisenä tehtäväratana,jonka sudenpennut kulkevat pentueensa kanssa. Myös seikkailijat kiertävät helpohkon radan, jonka varrella on tehtäviä. Kisoissa seikkailijat harjoittelevat toimimaan ryhmässä ja oppivat yhdessä tekemisen merkityksen.

Kaikki Kuokkalan Vetehisten sudenpennut ja seikkailijat voivat ilmoittautua mukaan kisoihin. Kokoamme ilmoittautuneista 4-6 hengen joukkueet. Jokaisella joukkueella on mukanaan vähintään 15-vuotias saattaja.

Kisaan osallistuvat lapset ja nuoret tarvitsevat vanhempia mukaan saattajiksi. Saattaja huolehtii joukkueestaan koko päivän ajan: hoitaa ilmoittautumisen kisatoimistoon, kiertää reitin joukkueen kanssa ja maaliin pääsyn jälkeen katsoo, että kaikkisaavat ruokaa (paikalla on ruokatarjoilu) ja pääsevät oikeaan kyytiin kotimatkalle. Saattaja ei osallistu kilpailutehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen pyydetä. Saattajan tehtävänä voi olla esimerkiksi auttaa sudenpentuja tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta – riittää, että on valmis viettämään retkipäivän partiolaisten kanssa!

Tapahtuma kestää koko päivän. Kisapaikalle Viitasaarelle menemme kimppakyydeillä, tähänkin tarvitsemme vanhempien apua. Kimppakyydeistä kysytään ilmoittautumislomakkeella.

Osallistumismaksu 10 €/hlö maksetaan käteisellä lähtiessä. Aikuiset saattajat pääsevät mukaan maksutta.

Partiolaisen ja aikuisen saattajan ilmoittautuminen tehdään samalla ilmoittautumislomakkeella. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 24.4.2020. Huomaattehan, että tapahtumaan ilmoittautuminen on sitova. Mikäli teille kuitenkin ilmaantuu esteitä, otattehan pikimmiten yhteyttä oman lapsenne lauman akelaan tai joukkueen sampoon.

Tarkempaa infoa tapahtumasta tulee ilmoittautuneille lähempänä kisoja. 


Kisaterveisin


Kuokkalan Vetehiset

Titta Vehmala, ohjelmajohtaja

tittavehmala@live.com

p. 0405039014


Liitteet: