Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry
Tapahtuma: PäPa Urbaani Kaupunkisuunnistus 2020
Ajankohta: 24.10.2020 - 24.10.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 31.08.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka:
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Tapahtumat
Ikäkausi:
Kuvaus:


Tervetuloa Urbaaniin!

Vuoden 2020 Urbaani kaupunkisuunnistus on kaikille pääkaupunkiseudun seikkailijoille tarkoitettu tapahtuma, jossa liikutaan urbaaneissa maisemissa samalla suorittaen seikkailijaohjelman taitomerkki.

Urbaani kaupunkisuunnistus järjestetään 24.10.2020 klo 10:00-17:00. Tapahtuma alkaa Huopalahdesta. Päivän aikana seikkailijat suorittavat kotiseutu-taitomerkin*. Merkin suoritus toteutetaan siten, että se soveltuu kaikille PäPa:n seikkailijoille – oli kotikuntasi sitten Stadi, Espoo, Grani tai Vantaa! 

Kuten viime vuonna, tapahtumassa hyödynnetään julkista liikennettä kun seikkailijat suorittavat rasteja kehäradan varrella. Kaikki rastit sijaitsevat B-vyöhykkeellä ja ne voi kiertää vapaassa järjestyksessä. Osallistujat tarvitsevat HSL-vuorokausilipun, jolla voi liikkua B-vyöhykkeellä (AB, BC, ABC, ABCD)

Ilmoittautuminen tapahtuu vartioittain. Osallistumismaksu on 10€ / seikkailija. Jokaisella vartiolla tulee olla mukanaan yli 15-vuotias saattaja. Tapahtumassa valmistetaan yksi lämmin ateria. Tapahtumaan ilmoittaudutaan elokuun ilmoportaassa, eli 31.8. mennessä. Osallistumisen tietoja voi muokata lokakuun alkuun asti.

Jotta tapahtuma saadaan toteutettua, tarvitsemme myös apukäsiä rasteille. Jokaiselta osallistuvalta lippukunnalta tulee ilmoittaa yksi rastihenkilö / lippukunta. Rastihenkilö ei voi toimia vartion saattajana. Mikäli lippukunnastanne olisi halukkaita enemmän kuin yksi rastihenkilö, voitte laittaa viestiä tapahtuman johtajalle: niko.hellsten@partio.fi.

*tapahtumaan voi osallistua, vaikka olisitte jo suorittaneet kotiseutu-taitomerkin tai siirtyneet vuonna 2020 uudistettuun seikkailijaohjelmaan.
Liitteet: