Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry
Tapahtuma: Päpa Maailman 8. nopeimmat PT-kisat - ETÄEDITION 2020
Ajankohta: 22.04.2020 - 22.04.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 19.04.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Tapahtuma järjestetään viekkaasti etäillen ilman fyysistä lähikontaktia
Tapahtuman tyyppi: Muu tapahtuma
Ikäkausi:
Kuvaus:

Maailman 8. nopeimmat PT-kisat - ETÄEDITION 2020


Tää on vaan jotain hauskaa tekemistä yli 18 -vuotiaille


Maailman 8. nopeimmat PT-kisat on vaeltajien ja aikuisten kohokohta Partioviikolla. Keskiviikko 22.4. on se ilta, kun laitetaan uusi vaihde silmään, ja ryhdytään kisailemaan ilman fyysistä kontaktia yllättävien tehtävien äärellä. Kilpailu on nopsa, illan ohjelma, joka tarjoaa mahdollisuuden karata pois arjen pyörteistä ja testata nokkeluutta sekä omia partio- ja muita taitoja.

Muutama tunti hulvatonta ohjelmaa omille kavereille on se, mitä moni haaveilee keskellä tätä kevättä. Oma hyvinvointi on tärkeää ja siksi Päpan aikuisryhmä järjestetää vaeltajille ja aikuisille oman tapahtuman tänäkin keväänä. Kyseessä on kahdeksatta kertaa järjestetty riemukas kilpailu, jossa kisataan joukkueissa.
Tänä vuonna joukkueen kokoa ei ole erikseen määritelty, joten aikuisten kesken omasta mielestänne sopivan kokoinen, ketterä kisajoukkue on sallittu. Kisalle aiemmistakin vuosista tuttuun tapaan joukkue tienaa yhden lisäpisteen, mikäli joukkueessa on evp-jäsen mukana!

  • Huomioithan, että kisajoukkueen ilmoittavan henkilön tulee olla jäsenmaksun maksanut partiolainen!
  • 5 € on koko joukkueen osallistumismaksu!

Kisa käynnistyy klo 18:00 ja salaisuuksien verho avataan kisakirjeessä, joka lähetetään Kuksaan ilmoittautuneille kisavartioille maanantaina 20.4. kisailmoittautumisen yhteydessä jätettyyn sähköpostiin. Ole siis tarkkaan täyttäessäsi ilmoittautumista.

Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.