Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Ilmapartiolippukunta Malmin Tuulenkävijät ry
Tapahtuma: Malmin Ilmapartion Syyslennätys 2020
Ajankohta: 03.10.2020 klo 11 - 03.10.2020 klo 16
Ilmoittautuminen päättyy: 02.10.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: EFHF (Malmi)
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Tapahtumat
Ikäkausi:
Kuvaus:

Ilmapartiolippukunta Malmin Tuulenkävijät järjestää yhdessä Kevytilmailu Kila -lentokerhon kanssa lennätyspäivän Malmin lentokentällä lauantaina 3.10. Nuorilla partiolaisilla ja ilmapartiosta kiinnostuneilla on mahdollisuus päästä tutustumaan ilmapartioon ja lentämään ultrakevytlentokoneella Helsingin taivaalla.

Päivä alkaa klo 11 Malmin Tuulenkävijöiden kololla (sijainti), jossa lippukunta esittelee omaa toimintaansa ja ilmapartiota. Tästä siirrytään klo 12 Kilan tiloihin (sijainti), jossa alkaa varsinainen lennätysosuus.

Lennätys on samalla SIL Eagles -tapahtuma (lentoon.ilmailu.com). Jokainen osallistuja saa hienon lentopäiväkirjan, kangasmerkin ja Ilmailu-lehden muistoksi unohtumattomasta kokemuksesta.

Ilman huoltajaa tapahtumaan saapuvalla alle 18-vuotiaalla nuorella tulee olla huoltajan allekirjoittama lupalappu. Mainitse tästä ilmoittautumisen yhteydessä, niin saat tiedot asian hoitamiseksi. Huoltajan kanssa saapuvat voivat täyttää lomakkeen tapahtumassa.

Partiolaiset ilmoittautuvat täällä Kuksassa.
Muut ilmoittautuvat sähköpostitse lippukunta@ilmapartio.fi

Tapahtumalla on sää- ja koronavaraus. Ilmoittautuneille ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään perjantaina 2.10. tapahtuman mahdollisesta siirtymisestä myöhempään ajankohtaan esimerkiksi huonon lentosään tai kiristyneiden koronarajoitusten takia. Siirtymisestä ilmoitetaan myös lippukunnan kotisivulla ilmapartio.fi.

Tervetuloa, nähdään Malmilla!

Liitteet: