Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Lounais-Suomen Partiopiiri ry
Tapahtuma: L-SP SävelmÄssä
Ajankohta: 26.11.2021 - 28.11.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 22.10.2021
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Eura
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Tapahtumat
Ikäkausi:
Kuvaus: SävelmÄssä on L-SP:n samoajajaoston järjestämä musiikkintäyteinen samoajatapahtuma Euran lukiolla 26.11. – 28.11. Kolmipäiväinen tapahtuma alkaa perjantai-iltana klo 19.
 
Lauantaipäivän aikana ohjelmassa on monipuolisesti erilaisia työpajoja aivan laidasta laitaan, joista samoaja voi valita itselleen mielenkiintoisimmat. Työpajoissa on mm. soittimiin tutustumista partiolaulujen tahtiin, musiikillisten rajojen etsimistä mitä erikoisimpien biisien rytmittämänä sekä heittäytymistä improvisoinnin maailmaan hyvin matalalla kynnyksellä. Lisäksi yhdessä työpajassa on mahdollisuus saada opetusta paraatirummutukseen alan ammattiopiskelijalta.
 
Lauantai päättyy illan yllätysohjelmaan, joka selviää vain tulemalla paikanpäälle. Viikonloppu päättyy sunnuntaina klo 14.
 
Tapahtuma on suunnattu kaikille samoajille musiikkitaustasta riippumatta! Osallistujilta ei vaadita minkäänlaista aikaisempaa kokemusta musiikista, mielenkiinto on tärkein. Myös kokeneemmatkin musiikin osaajat pääsevät haastamaan musikaalisuuttaan toden teolla!
 
Tapahtuman hinta on 50€/osallistuja. Ilmoittautuminen päättyy pe 22.10.!

Liitteet: