Koulutus siirtyy 23.9. järjestettäväksi vallitsevan koronaepidemiatilanteen vuoksi.
Muonituksen teoriakoulutuksessa tutustumme partioleirin tai muun partiotapahtuman muonituksen suunnitteluun! Koulutuksen painopiste on leirimuonituksessa, mutta samalla pääsee perille myös suurkeittiön salaisuuksista. Kurssilla opitaan työturvallisuutta leiri- ja maastoruokailussa sekä suurkeittiöissä, hygienia-asioita ja omavalvontaa, suurkeittiön koneita ja välineitä sekä kenttäkeittimiä, hyviä muonituksen käytänteitä, erityisruokavalioita, suurkeittiön reseptejä ja ohjeiden suurentamista sekä leirimuonituksen budjetin laskemista. Tutustumme myös Jamix-ruokaohjepankiin, joka helpottaa lippukunnan tapahtumien ruokahuollon suunnittelussa.
Kurssi antaa hyvän pohjan syksyllä 6.-7.11.2021 järjestettävään muonituskoulutukseen, jossa opetellaan muonitusta käytännön kautta.
The Camp Catering Theory course consists of safety measures, hygiene, diets, planning and budgeting of catering a Scout camp. Please contact the course leader to inquire about participating in English.
Osallistumismaksu: Maksuton
Lisätietoja: Mikael Hartikainen, mikael.hartikainen(at)uusimaa.partio.fi, 0407179883