Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Uudenmaan Partiopiiri ry
Tapahtuma: Uusimaa - Aikuisten erätaitoperuskurssi
Ajankohta: 08.10.2021 - 10.10.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 17.09.2021
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Loppi
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Koulutus
Ikäkausi:
Kuvaus:
Ovatko erätaidot jo hallussa? Vai vielä hieman hukassa? Erätaidot ovat partiolaisen perustaitoja ja tällä kurssilla pääset syventämään jo oppimaasi tai aloittamaan erätaitojen opettelun aivan alusta. Käymme läpi luonnossaliikkujan perustaitoja varusteiden valinnasta ruoanlaittoon ja ensiavusta majoitteen pystyttämiseen. Tutuksi tulevat niin nuotion sytyttäminen kuin suunnistuksen perusteet.
Erätaitoperuskurssilla opitaan peruserätaitoja ihan alusta alkaen. Vaikka tietäisitkin jo jonkin verran, opit varmasti uutta kokeneiden kouluttajien opissa. Osa kurssista liikutaan maastossa ja osa vietetään leirissä. Kurssilla tutustut partiolaisiin myös oman alueesi ulkopuolelta. Koko kurssiviikonloppu ollaan ulkona metsässä.
Osallistuminen ei vaadi aiempaa retkeilykokemusta. Kurssilla painotetaan sitä, kuinka opetetaan taitoja lippukunnassa eteenpäin sekä löydetään se tärkein asia eri aiheista.

Kurssin osallistujamäärä on 5-30 hlöä. Samaan aikaan Lopella järjestetään myös toinen erätaitoperuskurssi, jolle voivat osallistua myös nuoremmat tarpojaikäisestä ylöspäin.

Kurssilla on vapaaehtoinen ennakkotapaaminen etäyhteydellä 22.9.2021.

After the course you have learnt the basic skill woodcraft and how to train them at the scout meetings and hikes. No skills required in advance. The Camping training for Adults includes the same content as the basic Camping training held at the same time, but concentrates more on sharing the skills at your local group.

Ilmoittaudu viimeistään: 12.9.
Osallistumismaksu:
40€
Lisätietoja:
Sari Kekki, tyylikki(at)netti.fi, 0405300985 
Saavutettavuus:
Tällä tapahtumalla on Helppo tulla -tunnus, johon voit tutustua täällä. Tapahtumassa toteutuvat tunnukset osat Hyvä olla, Ruoka, Raha, Lääkitys ja ensiapu, Kieli, Katsomus, Kuuloaisti ja Hajuaisti. Huomioitavaa:
- Koko viikonloppu vietetään ulkona. Käytössä on ulko-wc:t. Tarjolla ei ole sähköä.
- Tarvittavat varusteet ja pakkausohjeet käydään ennakkoillassa läpi ja ohjeistetaan myös kirjallisesti. Monia varusteita on tarvittaessa mahdollista lainata staabilta. Majoitteet, ruoat ja ensiapuvälineet tulevat järjestäjiltä.
- Tapahtumaan voi osallistua myös englannin kielellä.
- Tapahtuman aikana on mahdollisuus vetäytyä harjoittamaan omaa uskontoaan.
- Kimppakyytimahdollisuuksia järjestetään tarpeen mukaan.
- Otathan kurssinjohtajaan yhteyttä jos jokin askarruttaa, niin etsitään yhdessä ratkaisut!
Liitteet: