Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry
Uudenmaan Partiopiiri ry
Tapahtuma: SP Pelastautumiskurssi
Ajankohta: 12.11.2021 - 14.11.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 29.10.2021
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
01.11.2021 - 07.11.2021
Paikka: Lohja ja Inkoo
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Koulutus
Ikäkausi:
Kuvaus:

Kurssi on tarkoitettu vaeltajille ja aikuisille, partioaluksen päällystössä toimiville partiojohtajille. Kurssin tavoitteena on antaa perustiedot ja -taidot merellisistä kriisitilanteista selviytymiseen, aluksen ja henkilökohtaisella tasolla sekä harjoitella näitä taitoja haastavissa olosuhteissa.

Kurssi kestää yhden viikonlopun, joka koostuu teoriaopetuksesta sekä vaativista käytännön harjoituksista. Harjoitusten luonteesta johtuen kurssille tarvitaan hyvää normaalia peruskuntoa ja haasteita pelkäämätöntä asennetta. Kurssille ei voi osallistua sairaana. Partion jäsenmaksun on oltava maksettuna.

Pelastautumiskurssista on mahdollista hakea koulutuksen kokonaan suoritettuaan OK-opintokeskuksen myöntämä opintopisteytetty todistus. Kurssin laajuus on 3 op. Lisätietoja opintopisteytetyistä todistuksista partiossa löytyy Opintopisteytetyt todistukset -sivulta.

Koronan osalta noudatetaan voimassa olevia määräyksiä ja ohjeistuksia. Kurssin luonteesta johtuen turvavälejä ei voida pitää ja kurssinjohto suosittelee koronarokotusta osallistujan oman ja muiden turvallisuuden vuoksi.

Kurssin johtaja

Akseli Silfver

0405087558


Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.