Koulutus on siirretty syyskuulta.
Muonituksen teoriakoulutuksessa tutustumme partioleirin tai muun partiotapahtuman muonituksen suunnitteluun! Koulutuksen painopiste on leirimuonituksessa, mutta samalla pääsee perille myös suurkeittiön salaisuuksista. Kurssilla opitaan työturvallisuutta leiri- ja maastoruokailussa sekä suurkeittiöissä, hygienia-asioita ja omavalvontaa, suurkeittiön koneita ja välineitä sekä kenttäkeittimiä, hyviä muonituksen käytänteitä, erityisruokavalioita, suurkeittiön reseptejä ja ohjeiden suurentamista sekä leirimuonituksen budjetin laskemista. Tutustumme myös Jamix-ruokaohjepankiin, joka helpottaa lippukunnan tapahtumien ruokahuollon suunnittelussa.
Koulutus antaa hyvän pohjan 6.-7.11.2021 järjestettävään muonituskoulutukseen, jossa opetellaan muonitusta käytännön kautta.
The Camp Catering Theory course consists of safety measures, hygiene, diets, planning and budgeting of catering a Scout camp. Please contact the course leader to inquire about participating in English.
Osallistumismaksu: Maksuton
Ilmoittaudu viimeistään: 17.10.2021
Lisätietoja: Mikael Hartikainen, mikael.hartikainen(at)uusimaa.partio.fi, 0407179883