Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry
Tapahtuma: PERUTTU SP E-oppimisen hackathon, syksy 2021
Ajankohta: 05.11.2021 - 07.11.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 24.10.2021
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Etänä tai jossain, paikka ilmoitetaan myöhemmin
Tapahtuman tyyppi: Koulutustoiminta
Ikäkausi:
Kuvaus:

E-oppimisen hackathonissa tehdään viikonlopun aikana partionmoodleen yhteisiä koulutusjärjestelmän mukaisia moduuleja verkkotehtäviksi. Tehtävät on tarkoitettu piireille yhteiseksi pohjaksi esim. PJPK:n ja Johtokolmikkokoulutuksien verkkototeutuksia varten. Tarjolla on monen teemaisia moduuleita. Muun muassa kasvatuksen, organisatiossa toimimisen ja turvallisuuden moduuleja. Tehtäviä ei vain suunnitella viikonlopun aikana, vaan ne todella tuotetaan ja laitetaan moodleen ja tehtäviä myös testataan viikonlopun aikana. Tässä tapahtumassa siis kääritään hihat ja tehdään hommia! Jos siis tehtävä vaatii videon kuvauksen, kuvataan video. Jos se vaatii piirroksia ja kaavioita, tehdään sellaiset. Viikonlopun jälkeen kaikki mitä on tehty, on valmista.

Osallistuaksesi tähän tapahtumaan, toivomme sinun olevan jo jonkin verran kouluttanut tarjolla olevia moduuleita, eli ainakin joidenkin moduulien sisältö olisi sinulle tuttua. Toivomme myös, että olet tutustunut moodleen ainakin jonkin verran, eli tiedät mitä suurin piirtein ollaan tekemässä. Tarvitsemme myös verkkopedagogiikan osaajia mukaan ideoimaan hyviä oppimistehtäviä. Eniten toivomme osallistujilta kuitenkin ideoita ja intoa tuottaa yhteisiä verkkotehtäviä moodleen!

Tarkemmat ohjeet miten hackathon toteutetaan, saat ennakkotapaamisessa 27.10. klo 18-19 pidettävässä webinaarissa.

Ilmoittaudu mukaan ja ota kaveri kainaloon ja tulkaa yhdessä!

Helppo tulla?

Tapahtumaan saa tulla juuri sellaisena kuin on, ja tarkoitus on oppia yhdessä uutta moodlesta. Supertaituri ei tarvitse valmiiksi olla. Tapahtuma on osallistujille maksuton. Tapahtuma toteutetaan suomen kielellä. Ohjelmasta voi valita itselleen sopivaa tekemistä ja toteuttaa sitä omaan tai ryhmän tahtiin. Tapahtumassa käytetään paljon digitaalisia laitteita ja omien laitteiden mukaan tuominen on suositeltavaa.

Liitteet: