Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Tampereen Eräpojat ry
Tapahtuma: Roiske 21
Ajankohta: 29.07.2021 - 04.08.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 11.07.2021
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Säynäsaari, Ylöjärvi
Tapahtuman tyyppi: Leiri (väh. 3 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:

Kesä lähestyy jo hurjaa vauhtia, ja samalla lähestyy myös Tampereen Eräpoikien kesäleiri ikiomassa Säynäsaaressamme. Leirin nimi on tänä vuonna Roiske 21, josta nokkelimmat voivatkin jo päätellä, että luvassa on paljon kaikenlaista vesiohjelmaa.

Leirillä on luvassa aikaisemmilta kesäleireiltä tuttuja ohjelmasuosikkeja, kuten mutapainia, korikiipeilyä ja seikkailijoille ja tarpojille Länsipuron vaellus Länsi-Teiskon kuvankauniissa maisemissa, unohtamatta tietenkään eräpoikatoiminnalle ominaista Rapeeta Retonkia®. Lisäksi sunnuntaina 1.8. järjestetään vierailupäivä, jolloin leiriläisten vanhemmat saavat tulla seuraamaan leiriarkea päiväksi.

Lerirille lähdetään yhteiskuljetuksella 29.7. aamusta. Sudenpennut ovat leirillä 29.7. – 1.8. ja palaavat kotiin 1.8. vanhempiensa kyydeillä vierailupäivän jälkeen. Seikkailijat ja tarpojat ovat leirillä 29.7. – 4.8. ja palaavat Tampereelle kimppakyydeillä 4.8. iltapäivällä. Tarkemmat aikataulut kerrotaan leirikirjeessä, joka lähetetään ilmoittautuneille noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

Eräpojat tukevat leiriä viime syksyn joulukampanjan tuotoilla, jonka ansiosta leirimaksut on saatu mahdollisimman alhaisiksi. Leirimaksu kattaa majoituksen, ruoan sekä muun materiaalin.

Kaikissa kysymyksissä voitte kääntyä rohkeasti allekirjoittaneen puoleen.

Kesäterveisin
Rasmus Lindberg
Leirinjohtaja
045 2795795
rasmus.lindberg@taer.fi
Liitteet:
Tilaisuus on tarkoitettu vain järjestäjäorganisaatioiden jäsenille.
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.