Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Nurmeksen Partiolaiset ry
Tapahtuma: Hangasmajalla kalahtoo
Ajankohta: 19.11.2021 klo 18.00 - 21.11.2021 klo 14.00
Ilmoittautuminen päättyy: 07.11.2021
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Hangasmaja, Lieksa
Tapahtuman tyyppi: Retki (1-2 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus: Hangasmajalla kalahtoo

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Hangasmajan kauniista ympäristöstä, raikkaasta ulkoilmasta, sekä mahtavista tyypeistä (including “johtajisto!”)

Tarpojatapahtuma ‘Hangasmajalla kalahtaa’ kokoaa yhteen tarpoja-ikäisiä partiolaisia niin Joensuusta, Kuopiosta, Lieksasta kuin Nurmeksesta. Viikonlopun mittainen matalan kynnyksen leiri tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, sekä tilaisuuden tutustua omanikäisiin partiolaisiin muista lippukunnista, verkostoitua ja viettää viikonloppu toteuttaen erinomaista ja hauskaa ohjelmaa uusien kavereiden kanssa!

Leiri järjestetään Hangasmajassa, Lieksassa 19. - 21.11.  Leirimaksu pyritään pitämään 20 € tienoilla. Paikalle odotetaan henkilöitä alustavasti noin 30 henkeä. Seuraamme korona tilannetta ja paikallisia rajoituksia! Jos koronatilanne näyttää hälyttävältä ennen leirin alkua, on leirin peruutus mahdollista pienelläkin aikavälillä.

TULETHAN LEIRILLE VAIN TERVEENÄ!

Ilmoittautuminen aukeaa 15.9 ja on auki aina 7.11 asti. Jos olet jo ilmoittautunut, mutta ilmenee jokin este etkä pääse leirille, ilmoitathan asiasta leirin johdolle viimeistään edeltävänä perjantaina eli 12.11. Leirille ilmoittautunut on sitoutunut maksamaan leirimaksun, vaikka hän ei itse pääsisikään leirille. Jos perumisesta ei ilmoiteta viimeistään 12.11. leirimaksua ei saa takaisin.

Kyydeistä leirille vastaa oma lippukunta, kysy siis lisää omalta ryhmänjohtajaltasi!

Leiri on matalan kynnyksen leiri, ja jos mikään asia jo mietityttää, voit kysyä lisää omalta ryhmänjohtajaltasi tai ottaa rohkeasti yhteyttä leirin johtoon.

Lisää tietoa leiristä tulee ilmoittautuneille myöhemmin leirikirjeen muodossa!

Veera Holopainen
puh: +358 40 4512790
sp: veerholo.partio@gmail.com

Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.