Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Nummen Eränkävijät ry
Tapahtuma: Ruska21, la-su
Ajankohta: 30.10.2021 klo 13:00 - 31.10.2021 klo 13:00
Ilmoittautuminen päättyy: 11.10.2021
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Syöksynsuun leirikeskus (Syöksynsuu 27, 13500 Hämeenlinna)
Tapahtuman tyyppi: Retki (1-2 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:
Jälleen on aika seikkailuiden!

Lähde mukaan Nummen Eränkävijöiden Ruska21-syysretkelle Syöksynsuun leirikeskukseen (Syöksynsuu 27, 13500 Hämeenlinna).
Partiolainen, ilmoittaudu omalla partio-ID:lläsi käyttäen linkkiä "kirjaudu palveluun",
ei vielä partiolainen, ilmoittaudu mukaan käyttämällä linkkiä "täytä hakemus tästä".
Retkiviikonloppu on koko lippukunnan yhteinen, ja perjantain ja lauantain välinen yö on varattu perhepartiolle, sudenpennuille, seikkailijoille ja sisupartiolaisille. Lauantaina isompien partiolaisten retki alkaa kevyellä vaelluksella Hämeenlinnasta retkipaikalle. Tavarat kuljetetaan erikseen. Leirikeskukselle päästyämme saunotaan, syödään ja vietetään aikaa yhdessä. Majoitumme sekä leirikeskuksessa, saunamökissä että puolijoukkueteltoissa; majoitteet tarkentuvat osallistujamäärän selvittyä. 

Ohjelmassa on tiedossa vanhojen taitojen kertausta, vähän jotakin uutta ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa kiireettä syysluonnon helmassa.

Retki alkaa lauantaina 30.10.2021 klo 13:00 ja päättyy sunnuntaina 31.10.2021 kello 13. Lauantaina syömme välipalan, päivällisen ja iltapalan, ja sunnuntaina on tarjolla aamupala ja lounas ennen lähtöä.

Ilmoittautuminen retkelle päättyy maanantaina 11.10.2021. Ilmoittautuminen vain Kuksan kautta. Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee vahvistussähköposti (tarkista, että Kuksa-tiedot ovat ajan tasalla!).
Peruutustapauksessa ota yhteys retken johtajaan tai lippukunnanjohtajaan.

Retkelle saapuminen tapahtuu omatoimisesti. Retken hinta on 10,-/osallistuja. Pestissä olevilta johtajilta ei veloiteta osallistumismaksua. Retkestä tulee osallistumislasku sähköpostiin Kuksan kautta, ja jokaisen osallistujan tulee ilmoittautua erikseen.

Teltat ja muut leirivarusteet tulevat lippukunnan puolesta, ja henkilökohtaisen varustelistan saat leirikirjeessä hyvissä ajoin ennen reissua. Sisäwc:t ja sisätilat ruokailuun ovat käytössä, mutta olemme myös ulkona. 
Liitteet: