Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Henrikin Tapulitytöt ry
Kupittaan Henrikinpojat
Tapahtuma: Amazing Henricus
Ajankohta: 13.11.2021 - 14.11.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 11.11.2021
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Turku
Tapahtuman tyyppi: Päiväretki
Ikäkausi:
Kuvaus:

Lippukuntien perinteinen Hetapää -syysretki järjestetään tänä vuonna Amazing Race -fiiliksissä päiväretkenä Turussa lauantaina 13.11.2021. 


Retki alkaa 9:00 ja päättyy 17:30 Henrikinkirkolla. Samoajille, vaeltajille ja aikuisille tapahtuma on yön yli ja päättyy sunnuntaina 14.11. siten että Turussa ollaan noin klo 13. (Huom. tämä on oikea aikataulu, ei sähköpostissa oleva!)


Mukaan ovat tervetulleita kaikki lippukuntien jäsenet seikkailijoista ylöspäin. Myös johtajat pääsevät osallistumaan ohjelmaan ja takaamme sen olevan häikäisevää!Osallistumismaksu:

Retken osallistumismaksu on seikkailijoille sekä tarpojille 10 +1€ käsittelymaksu ja johtajille (joille tapahtuma on kaksipäiväinen) osallistumismaksu on 20 + 1€ käsittelymaksu. Osallistumismaksun lisäksi osallistujalla tulee olla Föli-lippu Turun paikallisliikenteeseen lauantaille. Lippuna voi hyödyntää omaa arvo-/kausikorttia tai vaihtoehtoisesti ostaa päivälipun.


Osallistumismaksut tulee suorittaa ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä Holviin https://holvi.com/shop/kupittaanhenrikinpojat/

  • Seikkailijat ja tarpojat (päivätapahtuma)

  • Johtajat (kaksipäiväinen tapahtuma


Retkimaksuun on mahdollista saada vapautuksen taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Vapautusta voi hakea omalta lippukunnanjohtajalta. Noudatamme tapahtumassa lippukunnan normaaleja osallistumis- ja peruutusehtoja, jotka löydät täältä


Lisätietoa tapahtumasta tulee ilmoittautuneille lähempänä retkeä. Nähdään retkellä!

Liitteet: