Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pääskyparvi ry
Tapahtuma: Pääskyparven johtajahuolto syksy 2021
Ajankohta: 05.11.2021 klo 18 - 06.11.2021 klo 16
Ilmoittautuminen päättyy: 15.10.2021
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Sammin kylätalo ja Merikarvia
Tapahtuman tyyppi: Muu tapahtuma
Ikäkausi:
Kuvaus:

Pääskyparven johtajahuoltojärjestetään pe-la 5.-6.11. Siikaisissa ja Merikarvialla.Ilmoittautuminen on nyt auki ja päättyy 15.10.2021. Ilmoittauduthan ajoissa,koska meidän pitää ilmoittaa henkilömäärä ajoissa ohjelman järjestäjälle! Joset pääse koko ajaksi, voit tulla osaksi aikaa. Ilmoitathan tällöin lomakkeenlisätietoja-kentässä, milloin olet paikalla.

Perjantaina aloitetaan noin klo 18Siikaisten Sammin kylätalolla (Siikaistentie 1711,  29830 Sammi). Voisaapua joustavasti omien aikataulujen mukaan. Ohjelmassa on hyvää ruokaa,saunomista ja muuta rentoilua. Lauantaina aamupäivällä on yhteistä ohjelmaakylätalolla ja myös johtajaneuvoston kokous, ettei ihan mene vain rentoiluksi:P  Päivemmällä siirrymme Merikarvialle pelastuspukukelluntaan, jonkajälkeen ajelemme takaisin Noormarkkuun.

Kuljetaan kimppakyydein. Sovitaankyytejä ja aikatauluja lähempänä ilmoittautuneiden kesken. Ilmoittautuneillelähetetään myös tarkemmat tiedot mitä pakata mukaan jne. Mukaan ainakin omapatja, retkisänky tms, koska kylätalolla on pääasiassa lattiamajoitus.

Nyt on siis upea hetki päästätapaamaan muita johtajia, rentoutumaan ja kokemaan upea kelluntaelämys!Pääskyparvi kustantaa johtajahuollon kiitokseksi vapaaehtoistyöstä <3


Liitteet: