Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Tammero ry
Tapahtuma: Terhoturnaus 2021
Ajankohta: 06.11.2021 klo 10 - 07.11.2021 klo 12
Ilmoittautuminen päättyy: 31.10.2021
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
01.11.2021 - 03.11.2021
Paikka: Haralanharju, Kangasala
Tapahtuman tyyppi: Retki (1-2 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:

Terhoturnaus2021

6.-7.11.

 

Tervetuloa Tammeron seikkailijoiden ja tarpojien syysretkelle Haralanharjun maastoon! Lähtö on lauantaina 6.11. klo 10 Suinulan urheilukentältä ja paluu taas sunnuntaina 7.11. klo 12 Lapinsaaren laavulta. Tarkat osoitteet tulevat lähempänä retkeä. Ilmoittautuminen tästä linkistä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.10.

Osallistumismaksu on 15 € ja se laskutetaan Kuksan kautta. Maksumuistutuksesta perimme 5 €.

Terhoturnauksessa toimitaan omista ryhmistä muodostetuissa vartioissa. Lauantaina jokainen kantaa omat varusteensa makuupussia, alustaa ja vaihtokenkiä lukuun ottamatta mukanaan rinkassa tai isossa retkirepussa. Edellä mainitut tavarat saat majoittautuessa. Pakkaathan varusteesi siten, että jaksat kantaa niitä lauantaina useamman kilometrin. Tarkka varustelista ja pakkaamisohje tulee sähköpostilla lähempänä Terhoturnausta. Jokainen osallistuja saa kannettavaksi myös ryhmän yhteisiä tavaroita. Yövymme kamiinalla lämmitettävässä puolijoukkueteltassa. 

Kuljetukset tapahtuvat vanhempien kyydeillä suoraan aloituspaikalle. Yhteisistä kyydeistä sovitaan saman vartion osallistujien kanssa. Jos kyyti ei järjesty, ota yhteyttä oman ryhmänjohtajaan.

Puhelimia ei käytetä lauantaipäivän aikana. Hätätapausten varalta ne kuitenkin kulkevat mukana lasten repuissa. Tarvittaessa yhteyttä saa Ellin tai muiden johtajien kautta.

Otamme huomioon voimassa olevat rajoitukset ja koronavirustartuntariskin retken suunnittelussa ja toteutuksessa. Noudatamme THL:n ja Suomen partiolaiset ry:n toimintaohjeita,jotka löytyvät osoitteesta https://www.partio.fi/lippukunnille/projektit-ja-hankkeet/ohjeita-korona-aikaan-lippukunnille/. Retkelle ei saa osallistua sairaana (flunssa, kuume, vatsatauti jne.). Osallistumisen voi perua ilman retkimaksua äkillisen sairastumisen vuoksi milloin tahansa ennen retkeä. Jos partiolainen kuuluu vakavan koronavirusinfektiovaaran riskiryhmään, ilmoittautumista tulee huoltajien harkita tarkasti. Vastaamme mielellämme kysymyksiin liittyen koronajärjestelyihin retkellä.

Olettehan yhteydessä ryhmänjohtajiin tai minuun, jos on kysyttävää liittyen Terhoturnaukseen. Ilmoitathan tämän tapahtuman peruutuksista ensisijaisesti Elli UusitalolleTerhoturnauksen johtaja

Elli Uusitalo
040 968 0966

elli.uusitalo@gmail.com

Liitteet: