Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Karhunvartijat ry
Tapahtuma: Pölkyt Hiippariin
Ajankohta: 07.11.2021 - 07.11.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 04.11.2021
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Helsingin kadut
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Kilpailut
Ikäkausi:
Kuvaus:
Pölkyt lähtee Hiippariin!

Hiipivä Haamu eli Hiippari, on yksi mun kaikkien aikojen lempi partiotapahtumista. Kyseessä on salapoliisi aiheinen kilpailu, jossa rastivihjeet ratkaisemalla päästään rasteille selvittämään, mitä on tapahtunut. Kisapäivää varten saamme myös pukeutumisteeman, minkä mukaan kisajoukkue pukeutuu päivää varten. Pukeutuminen on yksi olennaisin osa Hiipparia. Lisäksi ennen kisaa saamme ratkottaviksi ennakkotehtäviä.

Kilpailu järjestetään Helsingissä, usein keskustan alueella, sunnuntaina 7.11. Kilpailu kestää koko päivän ja on syytä varautua, että lähdemme kololta kohti Helsingin keskustaa varhain aamulla. Päivän päättyminen riippuu pitkälti siitä, miten nopeasti etenemme kisassa. 

Tarkemmat tiedot kerron lähteville, kun saan ne itse kisailmon päätyttyä. 

Kisa itsessään on osallistujille maksuton, mutta päivää varten tulee varata eväitä ja/tai ruokarahaa kaupasta tai pikaruokaravintolasta ostettavaksi. Lisäksi vuorokausilippu ABC-vyöhykkeelle kannattaa hankkia kisapäivää varten, sillä kuljemme päivän aikana paljon julkisilla. Lisäksi mukaan tulee ottaa muistiinpanovälineet eli kynä ja paperia. 

Lisätietoja multa!

Sara
Liitteet:
Tilaisuus on tarkoitettu vain järjestäjäorganisaatioiden jäsenille.