Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Ilmapartiolippukunta Malmin Tuulenkävijät ry
Nummelan Tuulenkävijät ry
Tapahtuma: Lokinsiivet 2023
Ajankohta: 04.03.2023 klo 11.00 - 04.03.2023 klo 15.00
Ilmoittautuminen päättyy: 04.03.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Suomen Ilmailumuseo, Vantaa
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Tapahtumat
Ikäkausi:
Kuvaus:

Ilmapartio Malmin Tuulenkävijät ja Nummelan Tuulenkävijät järjestävät yhteistyössä Suomen Ilmailumuseon kanssa lasten ja nuorten ilmapartiotapahtuman Lokinsiivet lauantaina 4.3. kello 11–15 Suomen Ilmailumuseolla, Aviapolis, Vantaa. Tapahtuma on niin partiolaisille kuin kaikille ilmailusta ja ilmapartiosta kiinnostuneille, perheille ja kaikenikäisille.

Lokinsiivissä suoritetaan partiolaisten Partiolokki-toimintamerkki. Aktiviteetissa tutustutaan ilmailun historiaan, ilmailumuseon hienoon näyttelyyn sekä ilmapartioon. Suorittaneet saavat muistoksi kivan Partiolokki-merkin, jonka partiolainen voi ommella partiopaidan oikeaan hihaan.

Partioryhmät osallistuvat tapahtumaan oman johtajansa johdolla, muut huoltajan tai muun aikuisen kanssa. Aktiviteettien suorittaminen kestää noin kaksi tuntia, joten saapumalla viimeistään yhdeltä varmistat, että ehdit käydä kaikilla rasteilla. Tapahtumassa käytetään Seppoa, joten johtajat ja huoltajat tarvitsevat puhelimen käyttöönsä. Tapahtumassa ollaan ulkona, joten pukeudu sään mukaisesti.

Tapahtuman hinta on 5 euroa/osallistuja. Yli viiden partiolaisen ryhmien johtajat ilmaiseksi. Osallistuminen maksetaan tapahtumassa käteisellä tai MobilePaylla. Hinta sisältää aktiviteetit ja Partiolokki-merkin.

Museon Kahvio Yläpilvi on auki tapahtuman aikana. Kahvion tarjoukset ovat
– pillimehu ja pulla 4 €
– pillimehu ja pasteija 4 €
– kuuma juoma ja laskiaispulla 5 €
– karkkipussit 2 €

Paikalle kannattaa saapua lähijunalla P tai I. Aviapoliksen asema on lähellä Ilmailumuseota, valitse Aviabulevardin uloskäynti. Museolla on rajoitetusti parkkitilaa autolla saapuville.

Partiolaiset pitävät tapahtumassa partiohuivia.

Ilmoita kaikki osallistujat: https://kuksaan.fi/48389
Lisätietoja: http://ilmapartio.fi/siivet ja siivet@ilmapartio.fi

Somessa #ilmapartio #lokinsiivet

Liitteet:
lokinsiivet2023mainos.pdf