Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Helsingin Hakatytöt ry
Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt ry
Helsingin Merilokit - Helsinki Seagulls ry
Korven Koukkaajat ry
Lauttasaaren Luotsitytöt ry
Suomenlinnan Merisudet ry
Tapahtuma: Pikku-Kettu 2022
Ajankohta: 16.06.2022 - 19.06.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 26.04.2022
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
27.04.2022 - 19.06.2022
Paikka: Kuusitupa, Vantaa
Tapahtuman tyyppi: Leiri (väh. 3 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Etelä-Helsingin Pikku-Kettu 2022 -leirille. Ilmoittautuminen alkaa 1.4.2022 ja päättyy 25.4.2022.

 

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta 16.5.2022 saakka.

 

Alle 18-vuotiaan partiolaisen ilmoittaa jäsenrekisteri Kuksaan merkitty huoltaja. Ongelmatilanteissa tunnusten kanssa ota yhteyttä ensisijaisesti oman lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. Leirin johto vahvistaa alle 18-vuotiaan ei-partiolaisen ilmoittautumisen huoltajalta.

 

Lomakkeella on paljon kysymyksiä ja kaikki eivät välttämättä koske sinua. Huomioithan, että tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

 

Henkilötiedot

Tarkista, että henkilötietosi, etenkin sähköpostiosoite, on oikein. Jos olet partiolainen, korjaa tiedot tarvittaessa suoraan Kuksa-profiiliisi. Ilmoittautumisessasi annettuja tietoja jaetaan eteenpäin leiriorganisaation jäsenille, jotta varmistetaan leiriläisten sujuvan leiriarki ja turvallisuus. Näitä tahoja ovat mm. leirin lääkintä, muonitus sekä leirilippukuntien johtajat. Tietoja ei jaeta eikä käytetä tarpeettomasti, ja leirin jälkeen antamasi terveystiedot poistetaan jäsenrekisteri Kuksasta ja leirin aikana käytettävistä leirirekistereistä. Ilmoittautuessasi leirille hyväksyt tietojesi luovuttamisen tarvittaville tahoille. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä partiossa Suomen Partiolaisten sivuilta. 

 

Perheleiri

Perhepartiolaiset ovat tervetulleita Pikku-Ketulle. Alle kouluikäiset lapset voivat tulla mukaan leirille, mikäli he tulevat leirille yhdessä pestiin tulevan aikuisen kanssa. Perheet majoittuvat oman lippukuntansa kanssa. Alle kouluikäisille leiriläisille ei järjestetä omaa ohjelmaa, mutta he voivat osallistua leirin sudenpentuohjelmaan. Jokainen perheenjäsen ilmoitetaan erikseen. Perheen ensimmäisen ilmoittautujan tulee luoda perheleiritunniste (esim. sukunimi) tämän lomakkeen lopussa. Perheen muut jäsenet merkitsevät saman tunnuksen omassa ilmoittautumisessaan. Näin saamme tietää, ketkä kuuluvat samaan perheeseen. 

 

Ei-partiolainen 

Ei-partiolainen alle 18-vuotias voi osallistua Pikku-Kettu-leirille, mikäli hänen mukanaan osallistuu yli 18-vuotias leiriä tekemään tuleva henkilö. Mukana leiriä tekemään tulevan henkilön ei tarvitse myöskään olla partiolainen. Ilmoittautuminen tulee täyttää erikseen kummankin henkilön osalta. Osallistujan tietoihin kirjoitetaan sähköpostiosoitteeksi osallistujan oma sähköpostiosoite. Osoite ei voi olla sama kuin huoltajan sähköpostiosoite. ”Osallistujan huoltaja tapahtumassa”-kohtaan kirjataan alle 18-vuotiailta osallistujan huoltajan yhteystiedot, joista tavoittaa ennen leiriä ja leirin aikana, mikäli leiriläisen mukana oleva aikuinen on eri kuin huoltaja. Ei-partiolaisten tulee ennen leirille ilmoittautumista sopia minkä lippukunnan kanssa haluaa yöpyä. Lippukuntiin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä ja autamme tässä tarvittaessa! Leirinjohto voi myös osoittaa lippukunnan, jonka kanssa majoitutaan.HUOM! Jos olet partiolainen tai partiolaisen huoltaja, täytäthän ilmoittautumisen sisäänkirjautuneena.
Liitteet: