Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Mäntsälän Metsäkävyt ry
Tapahtuma: Mäntsälän metsäkäpyjen Käpykisat
Ajankohta: 11.06.2022 - 12.06.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 22.05.2022
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Käpypirti, Pohjoinen pikatie 1485, Levanto
Tapahtuman tyyppi: Retki (1-2 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:

 KUTSU 

                           KÄPYKISAAN

                 eli kisamaisen tapahtumaan

         11.-12.6.2022 käpypirtin maisemiin


Mikä yhdistää Yatzyyn, Aliaksen , Super Marion ja Palapeli? 

No tietenkin Käpykisa! Se vie sudenpentu- ja seikkailija laumat ja joukkueet matkalle pelien äärelle. Vartiot hyppäävät pelilaudalle ja testaavat tuttuja partiotaitoja erilaisten pelien ja tehtävien muodossa.

Vietetään mukava retkipäivä ratkoen visaisia pulmia ja uutta oppien. Jokaisen vartion  mukana kulkee saattaja, joten eksymisen vaaraa ei ole. Kutsumme siis mukaan myös huoltajat. Tämä voi olla lasten ja vanhempien yhteinen tapahtuma. 

Käpypirtillä seikkailevat myös perhepartiolaiset, joten vilskettä ja suuren retken tunnelmaa on ilmassa. 


JOUKKUEET

Vartion koko on 3-5 jäsentä. Joukkueet kootaan ilmoittautumisten jälkeen. Pääsääntöisesti omat ryhmän jäsenistä, mutta voidaan myös hieman sekoittaa, jotta kaikki pääsevät mukaan. 


SAATTAJA

Saattaja, joka kulkee vartion mukana koko kisaosuuden läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen. Saattajan tehtävä on vastata vartion turvallisuudesta kisaosuuden aikana. Saattaja voi auttaa vartiota tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta. Osa saattajista tarvitaan myös kimppakyytien järjestämiseen.


OSALLISTUMISMAKSU

15 €/sudenpentu tai seikkailija. Osallistumismaksu sisältää kisaosuuden materiaalit, kaikki ruokailut tapahtuman ajalta, telttayöpymisen ja mahtavia kokemuksia. Maksu ohjeet saapuvat retkikirjeessä, joka saapuu ilmoittautumisen sulkeuduttua. Jos osallistuja vähemmän kuin 15 tapahtuma voi muuttaa muotoaan retkelle tai perua. 


Kilpailuihin ilmoittaudutaan kuksan kautta, myös aikuiset ilmoittautuvat kuksan kautta TAI merkitsevät itsensä lapsen ilmoittautumisen yhdessä lisätietoihin erityisruokavalioiden kanssa. Ilmoittautuminen on sitova.


TARPOJAT 

Huomio! Teillä on mahdollisuus tulla mukaan järjestämään mahtavaa kokemusta nuoremmille partiolaisille rastihenkilöinä eli staabina. Voitte auttaa kisaosuudessa päiväselti tai jäädä samalla nauttimaan käpypirtin tunnelmasta ja yöpyä kanssamme. 


Retkikirje lähetetään ohjeineen ja tarkempien tietoineen sähköpostitse ilmoittautuneille viimeistään viikko ennen tapahtumaa.


Kesää odottavien terveisin retken johtaja Mirja ”Mimmu” Koivisto ja muut joukkuepelaajat.


(Lisätietoja Sanna Sankala 

040 9103398

Liitteet: