Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Lounais-Suomen Partiopiiri ry
Tapahtuma: L-SP JOTA-JOTI
Ajankohta: 14.10.2022 - 16.10.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 07.10.2022
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Kemiönsaari
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Tapahtumat
Ikäkausi:
Kuvaus:

JOTA-JOTI

14.–16.10., Kemiönsaari

JOTA-JOTI, eli Jamboree on the Air –Jamboree on the Internet on maailman suurin vuosittain järjestettävä partiotapahtuma. Tänä vuonna Lounais-Suomen Partiopiirin radiopartiolaiset järjestävät leirin yhdessä Suomen Radioamatööriliiton nuorisotiimin kanssa POLAR 2022-tapahtuman muodossa Leirisalossa, Kemiönsaarella 14.-16.10.2022.

Leirillä pääset tutustumaan erilaisiin radioamatööri- sekä partiotoimintaan liittyviin aiheisiin, ja pitämään yhteyksiä partiolaisiin ympäri maailman. Tapahtumapaikka Leirisalo on noin tunnin ajomatkan päässä Salosta, josta leirille järjestetään autokuljetuksia.

Leirin osallistumismaksu on 30 €, sisältäen majoituksen, ruokailun, ohjelman, sekä kuljetuksen Salosta. Maksu suoritetaan käteisellä järjestäjille paikan päällä. Matkakuluissa voidaan avustaa tarvittaessa. Leiri on ensisijaisesti suunnattu 15-28-vuotiaille, mutta muunkin ikäiset voivat tulla leirille päiväkävijäksi lauantaina, jolloin osallistumismaksu on 15€, kattaen ohjelman ja ruokailut leirillä, sekä kuljetukset Salosta. Päiväkävijöille on varattu autokyyti Salon rautatieasemalta lauantaiaamuna kello 10:00, ja paluukyyti illalla kello 18:50. Leiripaikalle voi saapua myös autolla.

Infokirjeen saat ilmoittautumisen jälkeen noin pari viikkoa ennen leiriä. Jos sinulla on kysymyksiä leiriin liittyen, voit olla yhteydessä sähköpostitse Henni Hiirsalmeen osoitteeseen oh1esi@sral.fi.

Hinta: 30 € /koko viikonloppu, 15 € /lauantaipäivä

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 30.9.2022

Liitteet: