Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pohjan Veikot ry
Tapahtuma: Johtajiston lopetus
Ajankohta: 23.05.2022 - 23.05.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 16.05.2022
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Ynnin kahvio
Tapahtuman tyyppi: Muu tapahtuma
Ikäkausi:
Kuvaus: Johtajiston lopetus 23.5. klo 18-20 Ynnin yläkerran kahviossa

On aika tullut taputella toimintavuoi pakettiin yhteisessä johtajiston lopetuksessa. Ohjelmassa on kevyt katsaus menneeseen toimintaan sekä tuleviin tapahtumiin. Tuttuun tapaan päätämme illan nautiskelemalla yhdessä lippukunnan tarjoaman ruoan äärellä, joten muista ilmoittaa ruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä!

Lisätietoja antaa Anniina
haanpaa.anniina@gmail.com
0408281341

Koronaepidemian vaikutukset toimintaan
Lippukunnan toiminnassa on pyritty ottamaan korona-epidemia huomioon mahdollisimman kattavasti. Kaikista varotoimenpiteistä huolimatta lähipartiossa on aina jonkin asteinen tartuntariski. Ota yhteyttä omiin johtajiin tai tapahtuman järjestäjiin, jos tapahtumaan osallistuminen mietityttää. Riskiryhmään kuuluvan henkilön osallistumisen partiotapahtumaan arvioi osallistuja itse tai osallistujan huoltaja. Tarvittaessa voi konsultoida lääkäriä (Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin koronainfo).
Kaikista tapahtumista (retket, leirit, kokoukset, tapaamiset jne.) voi jäädä pois omalla ilmoituksella ilman perumiskuluja, jos tuntee olonsa sairaaksi tai epäilee koronatartunaa. Tapahtumiin ei saa osallistua sairaana tai edes lieväoireisena tai jos on altistunut koronalle.

Perumissäännöt
Tapahtumiin, kuten retkille ja leireille, on ilmoittauduttava viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.
Ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.
Jos tapahtumalla ei ole osallistumismaksua, viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleista peruutuksista peritään siihen mennessä lippukunnalle aiheutuneet todelliset kulut.
Jos peruutus tapahtuu sairauden takia, ei osallistumismaksua tai muita kuluja peritä. Sairaudesta on annettava kirjallinen selvitys mielellään lääkärintodistuksella varustettuna.
Peruutukset ilmoitetaan leirikirjeessä mainitulle tapahtuman vastuuhenkilölle.
Liitteet: