Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry
Tapahtuma: PäPa Ryhmäsemma luottiksille
Ajankohta: 21.05.2022 - 22.05.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 12.05.2022
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Partioasema (Töölönkatu 55)
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Ikäkausi:
Kuvaus:

RYHMÄSEMMA PÄPALAISILLE LUOTTIKSILLE

Tervetuloa suunnittelemaan PäPan vuotta 2023 kaikkien piiriluottisten yhteiseen Ryhmäsemmaan 21.5. ja 22.5. Partioasemalle (mahdollisuus osallistua myös ryhmän tai toimikuntanne päättämällä tavalla jostakin muusta kohteesta hybridinä).

Ilmoittauduthan mukaan 12.5. torstaihin mennessä!

Viikonloppu käynnistyy aamupalalla klo 8.30 Partioasemalla ja kaikille yhteisellä osuudella klo 9-11.00. Päivä jatkuu ryhmien ja toimikuntien työskentelyllä lauantain ajan.

Ryhmäsemmaan on varattu runsaasti aikaa ryhmien omaan tehokkaaseen käyttöön ja oman toiminnan suunnitteluun mukavissa puitteissa. Ryhmän tai toimikunnan oman ajan käytöstä vastaa puheenjohtaja, yhdessä hallituksen jäsenen kanssa. Jos toiminnansuunnittelu vaatii paljon aikaa kannattaa myös sunnuntai hyödyntää ryhmän tai toimikunnan parhaaksi katsomalla tavalla.

Jo etukäteen kannattaa sopia tapaamisia, jolloin viikonlopun aikana on mahdollista tsekata muiden ryhmien ja toimikuntien kanssa sovittavat yhteistyökuviot kuntoon.

Tapahtuma on tarkoitettu Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piiriluottiksille. Toiminnansuunnittelu koskee koko vuoden 2023 suunnittelua.

Haluamme vähentää hävikkiä parhaamme mukaan! Olethan siis tarkkana ilmoittautumisesi osalta ja varaa itsellesi ne ruokailut, joihin osallistut livenä Partioasemalla. Voit muokata ilmoittautumistasi ja valintojasi Kuksassa 12.5. saakka!
Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.