Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry
Tapahtuma: PERUTTU: Erätauko-keskustelu: Demokratian puolustajat
Ajankohta: 09.06.2022 klo 17.30 - 09.06.2022 klo 19.30
Ilmoittautuminen päättyy: 06.06.2022
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Teams
Tapahtuman tyyppi: Muu tapahtuma
Ikäkausi:
Kuvaus:
Demokratia tarvitsee juuri nyt puolustajia. Yhteiskunta, joka on sisältä vahva, kestää myös ulkoisia hyökkäyksiä paremmin. Tämä keskustelu tarjoaa mahdollisuuden kokoontua käsittelemään rakentavasti käsillä olevaa Ukrainan kriisiä, ja pohtia keinoja vahvistaa demokratiaa partiossa, Suomessa sekä maailmanlaajuisesti.  

Keskustelussa pääset pohtimaan muiden kanssa, mitä demokratia meille kullekin merkitsee:
  • Mikä huolestuttaa ja mitkä asiat luovat luottamusta tässä kriisissä?  
  • Mitä voimme tehdä demokratian puolustamiseksi? 
  • Mikä saisi partiolaiset toimimaan entistä vahvemman demokratian eteen?
Keskustelu on kaikille avoin ja se järjestetään Teamsilla. Luottamuksellisen ilmapiirin varmistamiseksi toivomme sinun osallistuvan tapahtumaan rauhallisesta paikasta videoyhteyden ääreltä.

Mikä Erätauko?
Keskustelussa tavoitteena on rakentaa yhteistä ymmärrystä erilaisista ajatuksista ja huolista koskien demokratiaa ja sen merkitystä partiolaisille. Keskustelemme tasaveroisina omista kokemuksista, tavoitteena ei ole vaikuttaa tai esiintyä asiantuntijana.

Erätauko-keskustelu auttaa paremmin ymmärtämään itseä, muita ja maailmaa. Keskustelun päätteeksi ei tarvitse olla samaa mieltä tai ratkaista asioita. Erätauon avulla voi lisätä luottamusta, vahvistaa osallisuutta ja kuunnella paremmin myös hiljaisia ääniä.

Keskustelu on osa kuukausittain järjestettäviä Kestävän kehityksen Erätauko-keskusteluita, jotka liittyvät Sanoista tekoihin! -ohjelmapainotukseen. Katso muut keskustelunaiheet ja ajankohdat: https://www.partio.fi/partiolaiselle/tekemista-ja-kokemuksia/eratauko-koulutukset/ 
Liitteet: