Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Kirnun Kiertäjät ry
Tapahtuma: LAPPA SuSe-kisa Hapsu 2022
Ajankohta: 22.05.2022 klo 10.00 - 22.05.2022 klo 15.00
Ilmoittautuminen päättyy: 20.05.2022
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Iso-Pirtti Askolantie 48 A 07500 Askola
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Kilpailut
Ikäkausi:
Kuvaus:

Saammeko esitellä: tässä on Hapsu, näiden kisojen tarinan sankari. Hän on iloinen koululainen ja innokas partiolainen. Hapsu pohdiskelee paljon, miten maailma toimii. Hän on ennakkoluuloinen tutkija, joka tarttuu ripeästi toimeen, kun keksii jotain mielenkiintoista - aito partiolainen siis! 

Hapsua kiinnostaa kovasti, miten omat teot vaikuttavat luontoon ja ympärillämme oleviin ihmisiin. Tämän vuoden kisojen teema on kestävä kehitys ja Hapsun puuhien avulla opimme, mitä se voi tarkoittaa meidän jokaisen arjessa.

Kootkaa siis joukkue ja tulkaa mukaan kisoihin! Tervetuloa!

Sarjat 

Sudenpentujen sarja: Kilpailupentueen koko on 4-8 sudenpentua iältään 7-10 vuotta. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Perhepartiolaiset täydentää pentuetta. Pentueen mukana tulee olla saattaja.  

Seikkailijoiden sarja: Kilpailuvartion koko on 4 – 6 seikkailijaa iältään 10 – 13 vuotta. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa.

Saattaja 

Sudenpennuilla tulee olla mukana saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun ajan. Saattaja ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Seikkailijoilla voi olla myös mukana saattaja. Saattajan tehtävä on vastata joukkueen turvallisuudesta päivän aikana. Saattaja voi auttaa joukkuetta tehtäväkäskyn lukemisessa, mutta hän ei saa neuvoa joukkuetta tehtävän suorituksessa. Tehtävästä riippuen saattajille voi olla osoitettuna erillinen paikka tehtäväalueen reunalla. Saattajalle ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta. 

Osallistumismaksu 

Osallistumismaksu on 6 € / pentue/vartio, maksu laskutetaan kisojen jälkeen. Osallistumismaksu sisältää esim. kilpailussa jaettavan materiaalin ja lämpimän aterian maaliin saavuttaessa.  

Viimeinen ilmoittautumispäivä

20.5.2022

Lisätiedot

Kisanjohtajat Kristiina Ruhanen (kristiina.ruhanen@kirki.fi) ja Sanna Lindahl (sanna.lindahl@kirki.fi)

Liitteet: